Sosyal Medya

Güncel

''Komutanıyım' dedi, şehit ailesini dolandırdı'

Yılmaz F, isimli vatandaş hayatını kaybeden asker ailesine 'komutanıyım' diyerek dolandırdığı öne sürüldü...



Åžanlıurfa'nın Harran ilçesinde kendisini asker olarak tanıtarak geçen hafta Hakkari Yüksekova'da hayatını kaybeden Uzman ÇavuÅŸ Ä°brahim TaÅŸ'ın ailesinin evinde bir kaç gün kalan kiÅŸinin dolandırıcı olduÄŸu ortaya çıktı. Ä°ddiaya göre, bir süre önce Harran'a gelen Yılmaz F., bölgedeki esnafa kendisini PKK'lılarca girdiÄŸi çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Ä°brahim TaÅŸ'ın komutanı olarak tanıtarak taziye ziyaretinde bulunmak istediÄŸini söylediÄŸi öne sürüldü.

Radikal'de yer alan habere göre, Hakkari, Yüksekova'da PKK ile girilen çatışmada hayatını kaybeden Uzman ÇavuÅŸ Ä°brahim TaÅŸ'ın ailesinin evine giden Yılmaz F, aileye çatışma sırasında Ä°brahim TaÅŸ'ın yanında olduÄŸunu anlattı. TaÅŸ'ın ailesi, Yılmaz F'yi bir kaç gün evinde misafir olarak ağırladı.

TAÅž'IN ARKADAÅžLARI ORTAYA ÇIKTI

Bir süre sonra ÅŸehit TaÅŸ'ın DaÄŸlıca'da görevli asker arkadaÅŸları eve ziyarete gelince kendisini komutan olarak tanıtan Yılmaz F. ile tanışmak istedi. Yılmaz F'nin, TaÅŸ'ın arkadaÅŸlarının sorduÄŸu sorulara cevap verememesi üzerine durum jandarma ve polis ekiplerine bildirildi. Ekipler tarafından gözaltına alınan Yılmaz F'nin asker olmadığı belirlendi. Bu arada Yılmaz F'nin, kendisini asker olarak tanıtıp, ücretini ödemeden bir otelde kaldığı, bazı restoranlarda da yemek yediÄŸi öÄŸrenildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi DaÄŸlıca bölgesinde 15 AÄŸustos'ta bir grup PKK tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Ä°brahim TaÅŸ (27) hayatını kaybetmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.