Sosyal Medya

Güncel

AK Parti İl Başkanlığı'na bombalı saldırı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına yapılan bombalı saldırıda bir polis memurunun yaralandığı bildirildi...



Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Merkez Kayapınar ilçesindeki AK Parti Ä°l BaÅŸkanlığı binasına kimliÄŸi henüz belirlenemeyen kiÅŸilerce el yapımı 2 patlayıcı atıldı.

Bombaların infilak etmesi sonucu bir polis memuru ayağından hafif ÅŸekilde yaralandı, parti binası önünde güvenlik önlemi alan TOMA ise yandı. 

AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Muhammed Akar, yaptığı açıklamada, saldırıyı kınadığını belirterek, "Bir ay içerisinde üçüncü kez saldırıya uÄŸradık. Parça tesirli bir el bombası atıldı. Bomba TOMA'nın kullanılamaz hale gelmesine sebep oldu. Bu tür saldırı ve ÅŸiddetle bir yere varılmaz" dedi.

"Biz halkımızla yolumuza devam edeceÄŸiz" diyen Akar, AK Parti'nin milletin hizmetinde olduÄŸunu, bombayı atan insanın dahi geleceÄŸini, yarınını, ekmeÄŸini ve huzurunu düÅŸündüÄŸünü ifade etti.  

AK Parti teÅŸkilatının bütün halkı kucakladığını dile getiren Akar, "Burada herkes alnı ak, başı dik, güven ve huzur içerisinde yaÅŸasın istiyoruz. Toplumumuz bu iÅŸlerden ciddi ÅŸekilde rahatsız. Bu saldırılar demokrasiye yapılan saldırılardır" diye konuÅŸtu.  

Saldırının ardından parti binası çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.