Sosyal Medya

Güncel

Gültan Kışanak devleti suçladı

PKK, Diyarbakır'ın bazı ilçeleriyle beraber Şırnak'ta ve Muş Varto'da özerklik ilan etti, olaylar çıktı. Kışanak ise devleti suçladı.



7 Haziran'ın ardından PKK'nın  ÅŸehir merkezlerine hendekler kazıp, özerklik ilan ederek çatışmaları ÅŸehir merkezlerinde yürütmeye baÅŸladı

HDP'LÄ° BELEDÄ°YELER Ä°Åž MAKÄ°NESÄ° VERÄ°YOR

Gece yarıları ilçe merkezlerine sızan PKK'lılar, HDP'li belediyelerin tamamından gördüÄŸü sınırsız destek sayesinde iÅŸ makineleriyle hendekler kazıyor, barikatlar kuruyor ÅŸehrin birçok bölgesine dilediÄŸi gibi bomba yerleÅŸtirebiliyor..

PKK DEVLETÇÄ°LÄ°K OYNUYOR, KIÅžANAK DEVLETÄ° SUÇLUYOR

PKK'lılar ÅŸezlong ÅŸemsiye buçuklarının ucuna yerleÅŸtirdikleri bayraklarını da kurulan bayraklara asıyor, özerklik ilanı yapıyor.

Tüm bunlar yaÅŸanırken HDP'li belediyelerin hiçbirinden tek bir tepki dahi almıyor. Söz konusu belediyelerden biri de Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediyesi ve onun baÅŸkanı Gültan Kışanak..

"OPERASYONLAR DERHAL DURSUN, ORADA HALK YAÅžIYOR"

Kışanak, PKK'nın ÅŸehrin ortasında kurduÄŸu barikatı bilmiyor gibi, halkın yaÅŸadığı mekanlarda güvenlik güçlerinin operasyon yapmasının katliamları doÄŸuracağı gerekçesiyle "operasyonlar derhal durdurulmalı" diyor..


(PKK'nın özerklik ilan etmeye kalktığı yerlerden biri de MuÅŸ-Varto'ydu, ÅŸezlong ÅŸemsiyesinin direklerine bayrak astılar..)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.