Sosyal Medya

Güncel

Surdibinde Bir Hayvan!

Toplumsal yapının ifsad edilmesi, gençlerin uyuşturucu ile zehirlenmesine sebep olan çeteler şehrin göbeğinde cirit atıyor.



Toplumsal yapının ifsad edilmesi, gençlerin uyuÅŸturucu ile zehirlenmesine sebep olan çeteler ÅŸehrin göbeÄŸinde cirit atıyor. Her mahallede köÅŸe baÅŸlarını tutmuÅŸ torbacılar pervasızca hareket ederken Emniyet güçlerinin esamesi okunmuyor. Nitekim bugün basında da yer alan bir olay durumun vehametini göstermek açısından önemli.

Ä°stanbul Narkotim ekipleri yaptıkları operasyonda Fatih’te uyuÅŸturucu ticareti yapan Suat Åž.’nin Silivri Kapıkale Surları içine bir ev yaptığını tespit ediyor. Yerlere parke bile döÅŸenen evin kapısına Fatih Belediyesi adını taşıyan “Fen Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü Çevreye VerdiÄŸimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz” yazılı bir tabela bile koymuÅŸlar.

fft16_mf5958257.jpeg

Olayın daha vahimi ise polis operasyon sırasında Suriyeli Ali H.’yi sur duvarlarına köpek tasması ile baÄŸlı halde bulması. Çete, uyuÅŸturucu satmayı kabul etmediÄŸi için iÅŸkence yaptığı Ali H.’nin eÅŸi Hulud H.’yi de evde tutuyor. Suriyeli kadına kocanın gözleri önünde çete üyelerinin günlerce tecavüz ettiÄŸi ortaya çıkıyor. 

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958241.jpeg

Ä°nsanlıktan nasibini almayan bu güruh, aileyi günlerce aç susuz bırakırken, kocanın ayağını ise piknik tüpüyle yakıyor. Ayağı kangren olmak üzere olan Ali H. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan çeteciler ise diÄŸer birçok örnekte olduÄŸu bir müddet sonra tekrar sokaÄŸa salınacaklar. Kemalist sistemin yargısı adil olmadığı gibi ıslah edici ve caydırıcı da deÄŸildir. EÅŸinin gözleri önünde bir hanıma defalarca tecavüz eden bu sapıkları hapiste tutmak ödül olabilir ancak.

Silivrikapı’daki olayı basit bir narkotik vaka olarak nitelemek doÄŸru deÄŸil. Sade vatandaÅŸ izinsiz bir çivi çaktığında “olay yerinde hemen biten” Belediye görevlileri bu çetecileri kadroya aldıkları için mi görmezlikten gelmiÅŸ. Hadi Belediye görevini yapmamış peki araçla birkaç dakika mesafedeki Ä°stanbul Emniyeti nasıl oluyor da olayı göremiyor? Ä°ki Molotof atanla mücadele etmekten aciz Emniyet insan müsveddesi bu çetecilerle de mi mücadele edemiyor?

Halkın can, mal emniyetini saÄŸlayacak, barınma sorununu çözecek Belediyesi, Emniyeti vs. kurumları görevini yapmıyor diyelim. O halde toplum niçin ailelerinin, çocuklarının geleceÄŸi açısından ifsada, uyuÅŸturucu çetelerine ses çıkarmıyor? Ä°nsanların bedel ödemeyi göze almadan yaÅŸamayı sürdürmeye razı olacak bir karaktere gelmeleri de esaslı bir sorundur. Kim bilir Silivrikapı’da bu vahÅŸeti bilen kaç mahalleli vardı?

 

30879408-002.jpg

 

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958164.jpeg

 

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958166.jpeg

 

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958168.jpeg

 

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958170.jpeg

 

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958174.jpeg

 

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958178.jpeg

 

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958180.jpeg

uyusturucu-baronunun-tarihi-surlardaki-luks-mafya-evi-5958186.jpeg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.