Sosyal Medya

YaÅŸam

İstanbul'a sağanak uyarısı

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul başta olmak üzere bazı illerde kısa süre sağanaklar görülürken, yurt genelinde sıcak bir hava bekleniyor.



Yapılan son deÄŸerlendirmelere göre; Yurdumuzun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öÄŸleden sonra, Kırklareli'nin doÄŸusu, TekirdaÄŸ'ın kuzeydoÄŸusu, Ä°stanbul'un batısı, Kastamonu ve Karabük'ün güneyi, Ankara'nın kuzeyi, Çorum'un batı ilçeleri, Çankırı, Samsun, Giresun, Ordu çevreleri, Trabzon'un batı ve iç kesimleri ile Rize'nin iç kesimlerinin, akÅŸam saatlerinden itibaren Orta ve DoÄŸu Karadeniz kıyılarının saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı, diÄŸer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceÄŸi tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, GüneydoÄŸu Anadolu ile DoÄŸu Anadolu'nun güneydoÄŸusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise ÅŸöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öÄŸleden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı 34

Ä°stanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu öÄŸleden sonra batısı kısa süreli ve mevzi saÄŸanak yağışlı 33

Ä°zmir: Az bulutlu ve açık 35

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 36

Antalya: Az bulutlu ve açık 31

Samsun: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, saÄŸanak ve yer yer gök gürültülü saÄŸanak yağışlı 28

Trabzon: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öÄŸleden sonra batı ve iç kesimleri, akÅŸam saatlerinden itibaren il geneli saÄŸanak ve yer yer gök gürültülü saÄŸanak yağışlı 30

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 32

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 42

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.