Sosyal Medya

Güncel

Şırnak'ta polis servisine bombalı saldırı

PKK'lılar Şırnak'ta polis servisine bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.



Şırnak'ta Emniyet MüdürlüÄŸü'ne ait personel servis otobüsüne Karayolları KavÅŸağı'nda bombalı saldırı düzenlendi. Bombanın otobüsün geçiÅŸinden saniyeler sonra patlaması olası bir faciayı önledi, ölen ya da yaralanan olmadı. Patlamada otobüste hafif hasar meydana gelirken, çevredeki ev ve iÅŸyerlerinin camları kırıldı.

Şırnak Emniyet MüdürlüÄŸü'ne ait personel servis otobüsüne bugün saat 19.300 sıralarında PKK'lılar tarafından karayoluna tuzaklanan bomba ile saldırı düzenlendi. Polis servis otobüsünün Karayolları KavÅŸağı'ndan geçiÅŸi sırasında su kanalı altına yerleÅŸtirilen bomba uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Patlama ÅŸans eseri otobüsün geçisinden saniyeler sonra gerçekleÅŸmesi nedeniyle faciadan dönülürken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Otobüsün ÅŸoförü hasar meydana gelen aracını durdurmadan Emniyet MüdürlüÄŸü'ne kadar götürdü. Patlamanın ÅŸiddetiyle çevrede bulunan ev ve iÅŸ yerlerinin camları kırıldı.

OPERASYON BAÅžLATILDI

Saldırının ardından Şırnak'ta PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniÅŸ çaplı operasyon baÅŸlattı. Polis ekipleri sık sık anons yaparak bölgedeki halkın evlerine çekilmesini istedi. Operasyonun yapıldığı bölgede sık sık silah sesleri duyuldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.