Sosyal Medya

Coğrafyamız

Yahudilerin yaktığı bebeğin babası da hayatını kaybetti

Geçen hafta Nablus kentinde Yahudi yerleşimciler tarafından Filistinlilere ait bir evi ateşe vermesi sonucu çıkan yangında ölen bebeğin babası ağır yararlı Saad Devabişe, Beer Şeva (Bir'us-Seba) kentinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.



Batı Åžeria'daki Yahudi yerleÅŸimcilerin geçen hafta Nablus kentinin Duma beldesinde, Filistinlilere ait bir evi ateÅŸe vermesi sonucu çıkan yangında yaralanan baba Saad DevabiÅŸe'nin de Beer Åževa (Bir'us-Seba) kentinde tedavi gördüÄŸü hastanede hayatını kaybettiÄŸi bildirildi.

DevabiÅŸe'nin kardeÅŸi Nasr DevabiÅŸe, yangında hayatını kaybeden 18 aylık bebek Ali DevabiÅŸe'nin 31 yaşındaki babası Saad DevabiÅŸe'nin bu sabah tedavi gördüÄŸü Ä°srail'in Beer Åževa Soroka Tıp Merkezi'nde hayatını kaybettiÄŸini belirtti.

 

Filistinlilere ait bir evi kundaklaması sonucu çıkan yangında Ali DevabiÅŸe isimli 18 aylık bebek hayatını kaybetmiÅŸti.

 

 

 
 


DevabiÅŸe, cenazenin defin için Nablus kentinin Duma beldesine getirileceÄŸini aktardı.

Batı Åžeria'daki Yahudi yerleÅŸimcilerin geçen hafta Nablus kentinin Duma beldesinde Filistinlilere ait bir evi kundaklaması sonucu çıkan yangında Ali DevabiÅŸe isimli 18 aylık bebek hayatını kaybetmiÅŸ, anne, baba ve 4 yaşındaki diÄŸer çocukları ağır yaralanmıştı. Saldırı, Filistin ve uluslararası toplumda büyük infiale yol açmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.