Sosyal Medya

Güncel

PKK, Siirt Havalimanı'nın VOR istasyonunu yaktı

PKK'lı bir grup dün gece Siirt Havalimanı'na ait VOR (hava kontrol merkezi) istasyonunu, güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdikten sonra, yaktı



Siirt'in GökçebaÄŸ Beldesi yakınlarında bulunan Siirt Havalimanı’na ait VOR istasyonunu basan bir grup PKK’lı güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdikten sonra burasını ateÅŸe verdi. Kaçan bir özel güvenlik görevlisinin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi ile bölgede operasyon baÅŸlatıldı.

 GökçebaÄŸ Beldesi yakınlarında Siirt Havalimanı’na ait olan VOR istasyonuna dün gece saat 23.30’da gelen bir grup PKK’lı, havaya ateÅŸ açarak 18 güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip ellerini baÄŸlayarak cep telefonlarına el koydu. Bu sırada kaçan bir güvenlik görevlisi, arkasından ateÅŸ açılmasına raÄŸmen kurtularak bölgeden uzaklaÅŸtı. Daha sonra hava trafiÄŸini yöneten VOR istasyonunu yakan teröristler bölgeden kaçarken, kaçan güvenlik görevlisinin durumunu güvenlik güçlerine bildirmesinin ardından bölgede geniÅŸ çaplı bir operasyon baÅŸlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.