Sosyal Medya

Güncel

Şırnak'taki hain saldırı sonrası TSK'dan bir ilk

3 şehit haberinden sonra ilk kez Türk yapımı olan 2 adet milli atak helikopteri ile kaçan teröristlerin güzergahları bombalandı.



Şırnak'ta PKK'nın yola döÅŸediÄŸi patlayıcı, askeri aracın geçiÅŸi sırasında patlatıldı. Patlamada Uzman ÇavuÅŸ Mehmet Açar ile 2 er olmak üzere 3 asker ÅŸehit olurken saldırı sonrasında ilk kez Türk yapımı olan 2 adet milli atak helikopteri ile kaçan teröristlerin güzergahları bombalandı.

Ä°LK DEFA TERÖRÄ°STLERE KARÅžI KULLANILIYOR

Mayınlı saldırı sonrasında karayolunda oluÅŸan çukurun kapatılması için bölgeye karayolları ekipleri çağırılırken, çukurdan dolayı trafik akışı durduruldu. Olay yerinde geniÅŸ güvenlik önlemi alan asker ve polis ekipleri yolu çift taraflı olarak trafiÄŸe kapattı.

Öte yandan Türk yapımı olan ve geçtiÄŸimiz günlerde Şırnak Tümen Komutanlığı emrine tahsis edilen milli atak isimli 2 helikopter kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon baÅŸlattı. Türk yapımı milli atakların teröristlerin kaçış güzergahını bombaladığı ve karadan yürütülen operasyona destek verdiÄŸi belirtildi. Bölgede karadan ve havadan operasyonların devam ettiÄŸi bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.