Sosyal Medya

Güncel

'Kandili tamamen imha edeceÄŸiz'

Bakan Eroğlu, PKK yönelik operasyonlara ilişkin 'Bunların inlerini, Kandillerini tamamen imha edeceğiz' dedi.



Kütahya'da katıldığı bir programda Çözüm Süreci'ne iliÅŸkin açıklama yapan Orman ve Su Ä°ÅŸleri Bakanı Veysel EroÄŸlu, tarihi kardeÅŸliÄŸi Türkiye'deki tüm vatandaÅŸlarla pekiÅŸtirmek için gayret içine girdiklerini hatırlatarak, Terör örgütü PKK'nın, bunu istismar ettiÄŸine dikkati çekti.

"KANDİLİ TAMAMEN İMHA EDECEĞİZ"

EroÄŸlu, "Dün Salihli'de, polis Mehmet Uyar kardeÅŸimizin ÅŸehadeti münasebetiyle cenazesine katıldım. Bir hafta önce baÅŸka bir ÅŸehidimiz geldi. Bugün de baÅŸka bir ÅŸehidimiz var. Dün 2-3 kahraman askerlerimizi ÅŸehit ettiler. Artık Türkiye Cumhuriyeti, 'Bıçak kemiÄŸe dayandı' anlayışıyla gereken operasyonları yapmaya karar verdi. Bunların inlerini, Kandillerini tamamen imha edeceÄŸiz"diye konuÅŸtu.

OPERASYONLAR SÜRECEK

Bakan EroÄŸlu, PKK'nın silahları bırakmadığı, silahtan dönmediÄŸi sürece operasyonların süreceÄŸini bildirdi.

Bakan EroÄŸlu, hükümetin dimdik ayakta, görevini sürdürdüÄŸünü, hükümetin, görevinin sona ereceÄŸi son saate kadar ayakta olacağını, ne gerekirse yapacağını ifade eden EroÄŸlu, "Bayrak, vatan ve bu minarelerde ezanların ilelebet susmaması için düÅŸman ayağının bu topraklara basmaması için ne gerekiyorsa yaparız. Bunlara bakmadan yatırım ve hizmetlere devam ediyoruz" deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.