Sosyal Medya

Güncel

Roketi yola bırakıp kaçtılar

Bitlis’in Ahlat ilçe Emniyet Müdürlüğüne saldıran şahıslar roketlerini olay yerinde bırakıp kaçtılar.



Bitlis ValiliÄŸinden yapılan açıklamaya göre Ahlat Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü'nün Selçuklu Mahallesinde bulunan hizmet binasına BTÖ ve iÅŸbirlikçileri tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlar ile saldırı giriÅŸiminde bulunulduÄŸu belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸünün karşı tarafında bulunan sokak içerisinden atılan roket mühimmatının bir emlakçıya ait iÅŸyerine isabet etmesi sonucu iÅŸyerinde hafif hasar meydana geldiÄŸi bildirildi.

Açıklamanın devamında ÅŸu ifadelere yer verildi. “Güvenlik görevlilerinin anında karşılık vermesi sonucu kısa süreli bir çatışma yaÅŸanmıştır. YoÄŸun müdahalemiz sonucu teröristlerden biri yaralanarak yere düÅŸmüÅŸ yaralı teröristi de alan ÅŸahıslar roket mühimmatını olay yerinde bırakarak; lüks bir araçla olay yerinden uzaklaÅŸmışlardır. Özel Harekat unsurlarınca takibe alınan ÅŸahısların yakalanmasına yönelik olarak operasyonlar devam etmektedir. Terör Örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleÅŸtirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte ve edecektir” denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.