Sosyal Medya

Güncel

Ağaç Yaşken Eğilir; Ver Eline Molotofu!

Birileri çocuk istismarı mı demişti?! PKK'nın "Küçük Fedailer" ismini verdiği çok küçük yaşlardaki çocukların polislerle çatıştırıldığı bir kez daha ortaya çıktı.



Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'nın kamplarına yönelik gerçekleÅŸtirdiÄŸi operasyonların ardından, PKK, ÅŸehirleri karıştırma giriÅŸimlerine hız verdi.

Bu akÅŸam sosyal medyada paylaşılan ve Cizre'de çekildiÄŸi iddia edilen bir görüntüyse, PKK’nın planını bir kez daha gözler önüne serdi.

SavaÅŸtığı bölgelerde de 15-18 yaÅŸ aralığındaki çocukları en ön saflara iten PKK, ÅŸehirlerde de çocukların ellerine molotof vererek önlere göndermeye baÅŸladı.

PKK'ya yakın hesapların paylaÅŸtığı bilgilere göre, "Küçük Fedailer" isimlerini verdikleri çocuklar, Cizre'de polisle çatıştırılıyor.


pkkli-cocuklar-kucuk-fedailer-molotof01.jpg

pkkli-cocuklar-kucuk-fedailer-molotof03.jpg

Haber10’da yer alan habere göre PKK'nın çatışmalarda kaybettiÄŸi militan kaybını DoÄŸu ve GüneydoÄŸu illerinde yaÅŸayan çocukları kaçırarak kapatmaya çalıştığı belirtilmiÅŸti. Kaynaklar çoÄŸunluÄŸu 15-18 yaÅŸ aralığında olan çocukların "Kürt Koridoru kurulacak", "Özerk bölge olacak" diyerek kandırdıkları ya da baÅŸka yollarla kaçırdığı ifade edilmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.