Sosyal Medya

YaÅŸam

HDP'ye Oy Veren Beyaz Türk'ün Küfürlü İsyanı

Twitter'da HDP'ye oy verdiğini söyleyen ve bir çevirmede PKK'lılara güzelleme düzen avukat, aracı PKK'lılar tarafından yakılınca yine twitter'dan ağza alınmayacak küfürler etti.



Türkiye gazetesi yazarı Fuat UÄŸur, @bazenolurboyle rumuzlu kadın bir avukata ait olduÄŸu ileri sürülen hesaptan yazılanları irdeledi. Kadın avukat 7 Haziran sürecinde HDP'ye oy verdiÄŸini anlatırken, geçtiÄŸimiz günlerde PKK'nın aracını yakmasıyla ağır küfürlerle isyan ediyor.

Seçim öncesi süreçte HDP'ye destek isteyen, 7 Haziran seçimlerinde ise HDP'ye oy veren Beyaz Türk, Kürt olmadığı için PKK'nın acımasız saldırısıyla karşılaşınca aÄŸza alınmayacak küfürlerle twitterdan ateÅŸ püskürüyor.

PKK ÇEVÄ°RMESÄ° Ä°LE Ä°LK KARÅžILAÅžMA

Bayan avukat ilk PKK karşılaÅŸmasında twitterdan paylaşım yapıyor ve PKK'yı yere göÄŸe sığdıramıyor. YaÅŸananı ÅŸöyle anlatıyor: "Dipnot: ilk defa pkk çevirmesi gördüm. Siz de karşılaşırsanız korkmayın. Bayaa bildiÄŸin gülüp muhabbet ediyorlar falan."

PKK bu paylaşımından sonra bu kez baÅŸka yerde aracını yakınca ise avukat isyanlara baÅŸlıyor. PKK'lılar tarafından araçlarının durdurulduÄŸunu söyleyen avukat, "Kürt olmadıkları" için yakılan araçlarının fotoÄŸrafını paylaşıyor ve ağır küfürler ediyor.

İşte Fuat Uğur'un kaleme aldığı " PKK ile hazin karşılaşma"...

HDP’ye oy vermiÅŸ, muhtemelen gezici, harbi, epey aÄŸzı bozuk, kendince vicdani deÄŸerleri olan bir avukat kadına ait. Seçim öncesinden baÅŸlayarak yazdıklarını toparladım. Ä°ki gün önce PKK ile karşılaÅŸmasında yaÅŸadığı travmaya kadar olan süreci @bazenolurboyle rumuzlu bu avukat hanımın yazdıklarından okuyacaksınız.

Önce onu biraz tanıyalım. Gezi’deki ünlü fotoÄŸrafı paylaÅŸarak (PKK bayrağını taşıyan bir genç ile Atatürk’lü bayrağı taşıyan bir genç kızın el ele olduÄŸu fotoÄŸraf hani) ÅŸöyle diyor: Ä°lk kıvılcımı yanmıştı dayanışmanın ÅŸimdi mozaik ülkemde birleÅŸtik gerçek bir halk olduk. YaÅŸasın halkların kardeÅŸliÄŸi! Ardından devam ediyor: Ben vatan haini deÄŸilim, oyumu da HDP’ye vereceÄŸim, bu da size dert olsun. Ve avukat hanımın HDP’ye, dolayısıyla PKK’ya yaptığı o korkunç öneri: HDP ÅŸimdilik hiçbir saldırıya karşılık vermiyor. Ama olur ya barajı aÅŸamazlarsa bu ülkeden bi s...k. olmaz deyip tüm ülkeyi yaksınlar bence. Seçim sırasında yazdıkları; HDP ile Oy ve ötesi müÅŸahitleri ÅŸahaneydi bugün. Sayım bittikten sonra kol kola zafer iÅŸaretiyle çıktık okuldan. Uzun zamandır ilk defa mutluyum. Seçim sonrası mutluluÄŸu: Kürtçe ÅŸarkılar ve zılgıtlar eÅŸliÄŸinde kutlamalara katılmak için hepinizi KurtuluÅŸ-Dolapdere hattına bekliyoruz. EtkinliÄŸimiz ücretsizdir.

ACI SONUÇ

PKK’lıların Kürt olmadıkları için araçlarını yakması, HDP’ye oy veren solcu avukata büyük travma yaÅŸatır. Belli etmese de HDP’ye oy verdiÄŸi için köpek gibi piÅŸmandır. YaÅŸadıklarını yazmıştır ama PKK’lılardan tepkiler gecikmez doÄŸal olarak.

Ä°ÅŸte onlara verdiÄŸi cevaplar:

- ArkadaÅŸlar aradan bi kaç tane mal çıkıp saçma sapan konuÅŸuyor. Åžöyle açıklayayım durumu: Ben dün geceye kadar gerilla ile ydg-h mıdır nedir…

- Aralarında bir fark olduÄŸundan bile bihaber bir insandım. Kürt hareketini destekliyorum bi süredir. Durduk yere burda saçmalayacak deÄŸilim.

- Başıma geleni anlatıyorum. İnanmıyorsanız bu tarafta tanıdıklarınızı arayın bi sorun.
- OturduÄŸunuz yerden boÅŸ boÅŸ konuÅŸmakla olmuyor o iÅŸler.
- GeçmiÅŸ olsun. GerçeÄŸi görebilmek için herkes sizin kadar ÅŸanslı olamıyor @bazenolurboyle nick’li Avukat hanım…

Kaynak: Haber7

hdpye_oy_veren_beyaz_turkun_kufurlu_isyani_bazenolurboyle.jpg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.