Sosyal Medya

Güncel

Eğitim-Sen merkezinde yaralı YPG'liler yakalandı

Ankara'da Eğitim-Sen genel merkezine düzenlenen operasyonda Kobani'de yaralanan YPG'li oldukları belirtilen üç kişi ile bir doktor yakalandı



Ankara'da KESK baÄŸlı EÄŸitim-Sen Genel Merkezine polis tarafından baskın yapıldı. Ankara'da bulunan KESK'e baÄŸlı EÄŸitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EÄŸitim-Sen) Genel Merkezi, polis tarafından basıldı.

Kobani'den gelen yaralıların bulunduÄŸu yönünde aldıkları bir ihbarı deÄŸerlendirdiklerini belirten polisin, EÄŸitim-Sen Genel Merkezindeki aramalarının saat 16.00'ya kadar süreceÄŸi belirtildi.

EÄŸitim-Sen Genel Merkezinde biri doktor, 3'ü yaralı 9 kiÅŸi, üzerlerindeki sahte kimliklerle yakalandı. Åžüphelilerin Kobani'de (Ayn el Arap) girdikleri çatışmalarda yaralandıkları ve tedavilerinin zanlılar arasındaki doktor tarafından burada yapıldığı tespit edildi.

Tedavileri tamamlanan 5 ÅŸüpheli ve doktor gözaltına alındı, 3 yaralı Ankara Numune EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine sevk edildi. Yarallıların YPG ya da MLKP üyesi oldukları belirtiliyor. 

Yaklaşık 20 kiÅŸinin gözaltına alındığı operasyonda ele geçirilen çok sayıda örgütsel dokümana el konulduÄŸu öÄŸrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.