Sosyal Medya

Güncel

İşte Paralel'in son oyunu: Öldürülebiliriz

Paralel çetenin İngilizce yayın yapan Today's Zaman'ın Flemenkçe mesaj paylaşımında bulunduğu Twitter'daki hesabından skandal 2 skandal mesaj yayınlandı.



Devletin kılcal damarlarına sızma giriÅŸimi tespit edilen paralel yapının vukuatları sürüyor. Dün bir askerimizin ÅŸehit edilmesinin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin DAEÅž hedeflerine yaptığı operasyon, ulusal basının neredeyse tamamında manÅŸet olurken, Paralel medyanın amiral gemilerinden Today's Zaman, bu haberi ilk sayfasına taşımaya deÄŸer görmedi. Öteden beri "Türkiye, DAEÅž'e destek veriyor" algı deÄŸirmenine, attığı manÅŸetlerle su taşıyan Today's Zaman, bu kez Twitter'da Flemenkçe paylaşımlarda bulundukları"@ZamanVandaag" hesabından skandal iki mesaj paylaÅŸtı.

SKANDAL PAYLAÅžIM

Takipçileri ile paylaşılan ilk tweette "Polislere yapılan saldırıdan sonra Diyarbakır'da 17 kiÅŸi gözaltına alındı." denildi, ikinci tweette ise "Zaman Genel Yayın Yönetmeni: Burası Türkiye, öldürülebiliriz..." cümlesi paylaşıldı.

'YENÄ° ALGI YÖNETÄ°MÄ°'

17-25 Aralık darbe giriÅŸimini en önde savunanlardan birisi olan pararlel medya, hükümeti devirme giriÅŸiminden eli boÅŸ dönmüÅŸtü.Sonrasında ise Türkiye ve hükümeti her fırsatta DAEÅž terör örgütüne destek veriyormuÅŸ gibi göstermeye yönelik, haberler yapmış, manÅŸetler atmaktan geri durmamıştı. 7 Haziran seçimleri öncesi de gazetenin Genel yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı birçok benzemez ile bir araya gelmiÅŸti. Diyarbakır Belediye BaÅŸkanı Gültan Kışanak ile yaptığı gizli görüÅŸmenin fotoÄŸrafları basına yansımış, Türk Solu Dergisi'nin Yayın Yönetmeni Gökçe Fırat ile yemekteki koyu sohbeti haberlere konu olmuÅŸtu. Türkiye'nin son 72 saattir yaÅŸadığı sıcak gündemi fırsat bilen Dumanlı'nın, bu skandal paylaşımla bir baÅŸka algı operasyonuna mühimmat taşıma gayreti içine girdiÄŸi deÄŸerlendiriliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.