Sosyal Medya

Güncel

Şemdinli'de saldırı: 2 polis yaralı

Şemdinli çıkışında TOMA aracı içerisinde nöbet tutan polislere el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. 1'i ağır 2 polis yaralandı. Diyarbakır - Bingöl karayolunda ailesiyle birlikte seyahat eden bir polis memuru, saat 19:00 sıralarında yolu kesen bir grup PKK'lı tarafından kaçırıldı.



Åžemdinli çıkışında TOMA aracı içerisinde nöbet tutan polislere el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. DoÄŸan Haber Ajansı'na göre saldırıda 1'i ağır iki polis memuru yaralandı. Polisler, hastaneye kaldırıldı. Bölgede operasyon baÅŸlatıldı.

Lice yolunda polis kaçırıldı

DoÄŸan Haber Ajansı'na göre Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü'nde görevli olan Mardin nüfusuna kayıtlı adı açıklanmayan bir polis memuru, ailesiyle birlikte Mardin'den MuÅŸ'a gitmek isterken aracı Diyarbakır'ın Lice ilçesiyle Bingöl'ün Genç ilçesi arasındaki Abalı bölgesinde saat 19:00 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından kesildi. 

Aracı durduran PKK'lılar polis memurunun eÅŸi ve çocuÄŸunu serbest bıraktıktan sonra polis memurunu yanlarına alarak daÄŸlık alana kaçtı. Olayın duyulmasından sonra bölgede geniÅŸ çaplı operasyon baÅŸlatıldı.

Suruç'ta gerçekleÅŸen intihar saldırısından sonra son iki gündür Diyarbakır- Bingöl karayolu Lice FiÅŸ Ovası mevkiinde birkaç kez kesilmiÅŸ, bazı araçlar ateÅŸe verilmiÅŸti.

Kaynak: DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.