Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suruç ve Ceylanpınar açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaşanan terör eylemlerine ilişkin HDP'yi eleştiren bir açıklamada bulundu.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaÅŸananlara dair açıklamalarda bulundu. Açıklamasında HDP'nin "Sırtımızı YPG'ye yaslıyoruz" diyen EÅŸ Genel BaÅŸkanı Figen YüksekdaÄŸ'ı hedef alan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, ÅŸunları söyledi:

"UTANÇ VERÄ°CÄ°"

"Sırtını terör örgütüne dayadığını alenen ifade eden çevrelerin, PKK'nın vahÅŸi terör eylemleri karşısında sessiz kalması, yaptığı saldırıları kınayacak cesareti bile gösterememesi utanç verici bir durumdur"

ERDOÄžAN'IN YAPTIÄžI YAZILI AÇIKLAMANIN TAMAMI

"Åžanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde terör örgütü PKK tarafından iki polisimizin öldürülmesini ÅŸiddetle lanetliyorum. Åžehit polislerimiz Feyyaz YumuÅŸak ve Okan Acar'a Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı diliyorum. PKK ve DAEÅž de dahil olmak üzere terörün her türüne karşı olan devletimiz, Suruç'ta 32 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırısının faillerini ve Ceylanpınar'da iki polisimizi ÅŸehit edenleri ortaya çıkarmak için tüm imkanları seferber etmiÅŸ durumdadır.

"UTANÇ VERÄ°CÄ° BÄ°R DURUM"

Bazı kesimlerin, iki polisimizin ÅŸehit edilmesini üstlenen PKK'nın alçakça cinayetlerini görmezden gelmeleri, söz konusu terör örgütünü neredeyse ÅŸirin göstermeye yeltenmeleri, niyetlerinin ne olduÄŸunu açıkça göstermektedir. Terörün dininin, mezhep ve milliyetinin olmadığına, vahÅŸetin hiç bir bahaneyle haklı gösterilemeyeceÄŸine inanan aziz milletimiz, herhangi bir terör örgütünün yekdiÄŸerine tercih edilemeyeceÄŸinin de bilincindedir. Sırtını terör örgütüne dayadığını alenen ifade eden çevrelerin PKK'nın vahÅŸi terör eylemleri karşısında sessiz kalması, yaptığı saldırıları kınayacak cesareti bile gösterememesi, utanç verici bir durumdur.

"SALDIRILARDA HAYATLARINI KAYBEDENLERE ALLAH'TAN RAHMET DÄ°LÄ°YORUM"

Ülkemizin huzur ve istikrarına, milletimizin birlik ve beraberliÄŸine kastedenlere ne adına olursa olsun asla izin verilmeyecektir. Son terör saldırılarını bu vesileyle bir kez daha lanetliyor; saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaÅŸlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil ÅŸifalar diliyorum."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.