Sosyal Medya

YaÅŸam

İstanbullular dikkat Otogar kalkıyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Otogar ve Ora İstanbul AVM'nin geleceği hakkında bilgiler verdi.



Son dönemde Arda Turan'ın Barcelona'ya transferiyle gündeme gelen BayrampaÅŸa, Ä°stanbul'un merkezi ilçelerinden birisi olarak göze çarpıyor. Emlaktasondakika.com olarak ziyaret ettiÄŸimiz BayrampaÅŸa Belediye BaÅŸkanı Atila Aydıner, mikrofonlarımıza önemli detaylar aktardı.

Otogar'ın Milli Park olacağını ve Ora Ä°stanbul AVM'nin aynı konseptte devam edeceÄŸini açıklayan Atila Aydıner, mevcut projelerin ayrıntılarını dile getirdi.

Otogar gidiyor Milli Park geliyor

Otogar, yap-iÅŸlet-devret modeliyle yapılmış ve iÅŸletme süresinin bitmesine 6 yıl kaldı. Bu süre bittikten sonra boÅŸalacak ve Milli Park olmasını düÅŸünüyoruz. Egzoz emisyonu çok fazla bu bölgede. O nedenle dev bir park yapılması gerekiyor. GeçtiÄŸimiz günlerde projenin detayları Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanımız Kadir TopbaÅŸ'la da görüÅŸtüm. Ancak 6 yılı beklememiz gerekiyor. 

bayrampaÅŸa cezaevi projesi

Ora, AVM olarak devam edecek

Ora AVM ise FerhatpaÅŸa ÇiftliÄŸi'nin sınırları içerisinde. Kışın insanlar yaÄŸmurda AVM'de yürüyemedi. Kredi aldılar, bankayla sıkıntıya düÅŸtüler. Problemlerin ortadan kalkması için bizde uÄŸraşıyoruz. Belediye baÅŸkanı olarak projenin yeniden AVM olarak açılmasını bekliyorum. Sahipleri ÅŸu anda ortak arıyor. Ancak er yada geç orası AVM olarak hizmet verecek.

UÄŸurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.