Sosyal Medya

Güncel

AKP binasının karşısında patlama

İskenderun’da AK Parti ilçe binasının karşısındaki çöp konteynırında patlama oldu. Hatay Milletvekili Mehmet Alğan da patlama sırasında parti binasında toplantıdaydı.



Patlama, Hatay'ın Ä°skenderun Ä°lçesi'nin en iÅŸlek caddelerinden olan Ulucami Caddesi'nde saat 18.50 sıralarında meydana geldi. AK Parti binasının karşısındaki konteynırın çöp aracına boÅŸaltıldığı sırada büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama, paniÄŸe neden oldu. 

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bomba uzmanları patlama yerinde inceleme yaptı. Ä°lçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

DoÄŸan Haber Ajansı, AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet AlÄŸan'ın patlama sırasında gençlik kollarıyla birlikte parti binasında toplantıda olduÄŸunu bildirdi. Emniyet Müdürü Balcı'dan bilgi alan AlÄŸan, "Toplantı sırasında büyük bir gürültü duyduk. Sahil tarafından geldiÄŸini düÅŸünerek dışarı çıktık. Partimizin karşısındaki çöp konteynırında patlama olduÄŸunu gördük. Burnumuza karpit kokuları geliyor. Soda ÅŸiÅŸelerine sıkıştırılmış gibi bir ÅŸey" dedi.

Bomba imha uzmanları çöp aracındaki çöpleri boÅŸaltarak inceleme yaptı. Patlamada herhangi bir hasar olmadığı bildirildi. GeniÅŸ çaplı soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

Kaynak: DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.