Sosyal Medya

Güncel

IŞİD'den Erdoğan'a tehdit

IŞİD'inn Türkçe dergisi Konstantiniyye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı PKK ve HDP'ye destek olmakla suçlayarak IŞİD'i karşısına aldığını açıkladı



IŞİD'in Türkçe dergisi Konstantiniyye, Türkiye ve CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a yönelik yeni tehditlerde bulundu.

BBC Türkçe'nin haberine göre, Türkiye'den 'TaÄŸuti rejim' olarak bahsedilen dergide IŞİD'in dergisi Konstantiniyye'nin ikinci sayısı internet üzerinden yayımlandı.

Dergide Suruç saldırısıyla ilgili herhangi bir açıklama veya yorum yer almadı ancak Türkiye hükümeti ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a yönelik sert eleÅŸtiriler yöneltildi.

Derginin önsözünde ÅŸu ifade yer aldı:

"(…) Son dönemde garip tavırlar sergileyerek IŞİD'i karşısına almak isteyen Türkiye devletinin PKK'ya verdiÄŸi destek ve tavizlerle bölünmeye doÄŸru yol aldığını da izah etmeye çalıştık.

Dergide Türkiye'den "TaÄŸuti rejim" olarak bahsediliyor.

ERDOÄžAN VE KÜRTLER

ErdoÄŸan'ın Kürt 'devleti" baÅŸlıklı yazıda "ErdoÄŸan'ın bilerek veya bilmeyerek, direkt veya dolaylı olarak her gün bu ateist örgütü besleyip büyüttüÄŸü" ifadesine yer veriliyor.

Dergide "ErdoÄŸan beslemesi bu ateist çete sürekli olarak TaÄŸut ErdoÄŸan hükümetini, IŞİD'e destek verdiÄŸini iddia edip aslında kendilerine destek istemektedirler" deniliyor.

Söz konusu yazıda ÅŸu ifadeler yer alıyor:

"TaÄŸut AKP hükümetinin IŞİD'e hiçbir ÅŸekilde yardım etmediklerini de çok iyi bilmektedirler.

Åžu an Suriye ve Irakta ABD'nin uçaklarının arkasında savaÅŸan ErdoÄŸan beslemesi bu ateist örgütün, aynı tabloyla Türkiye'de savaÅŸması çok da uzak deÄŸildir. ABD'nin büyük oranda gözünden düÅŸürdüÄŸü AKP hükümetine karşılık daha sadık uÅŸaklarına, baÅŸka ÅŸanslar tanıyabilir ve Türkiye dâhil olmak üzere bunlara büyük toprak parçalarını teslim etmek için onlara öncülük edebilir."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.