Sosyal Medya

Güncel

Demirtaş konuştukça insanlar ölüyor!

Suruç’ta kanlı bir terör vahşeti yaşandı. HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş yine tehlikeli bir çağrı yaptı. İşareti alanlar 32 kentte ortalığı savaş alanına çevirdi. Demirtaş’ın bu tavrı ‘Cici çocuk Selo’yu özleyen Nişantaşı’ndaki hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı.



Suruç’taki terör vahÅŸetinde 32 genç hayatını kaybetti ama terör sokaklardan eksilmedi. Suruç’taki terörü protesto etmek isteyenler ellerinde silahlarla sokaklarda terör saçtı. Bu görüntülerin ortaya çıkmasında yine HDP EÅŸbaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ baÅŸrol oynadı. PKK ile arasına hiç mesafe koymayan, her türlü terörü ÅŸiddetle eleÅŸtirip, PKK teröründen “Onlar kardeÅŸimiz” demekle yetinen, “SokaÄŸa çıkın” çaÄŸrısıyla 6-7 Ekim 2014′te Kobani protestolarından PKK sempatizanları tarafından vahÅŸice öldürülen 50 kiÅŸinin kanına ortak olan DemirtaÅŸ yine aynı çaÄŸrıyı yaptı.

SUS ARTIK SELO!

Suruç saldırısı sonrası “Artık halkımız, tüm teÅŸkilatlarımız kendi güvenlik tedbirlerini almalı” diyerek insanları kışkırtan DemirtaÅŸ, dün yaÅŸanan görüntülerin baÅŸ sorumlusu oldu. Selo’nun çaÄŸrısı üzerine önceki gece 32 ayrı ÅŸehir yine karıştı. Terör örgütü PKK yandaÅŸları maske takıp eteklerini kuÅŸandı. Elde silah yol kesip araçları yaktı. Kandil’in kanlı aÄŸzıyla konuÅŸan Selo, NiÅŸantaşı gibi semtleri ÅŸoka uÄŸrattı. Cici çocuk Selo’yu özleyen NiÅŸantaşı’nın duygularına ise TAKVÄ°M tercüman oldu: Selo, yeter artık sus! Sen konuÅŸunca sürekli insan ölüyor!

Kaynak: Takvim

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.