Sosyal Medya

Coğrafyamız

Mursi'nin oğlu serbest bırakıldı

Mısır'ın darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin küçük oğlu Abdullah, bir yıllık hapis cezasının ardından tahliye edildi.



Aracında uyuÅŸturucu bulunduÄŸu gerekçesiyle tutuklanan ve bir yıl hapse mahkum edilen Abdullah Mursi, ceza süresini tamamlamasının ardından tahliye edildi

Mursi'nin büyük oÄŸlu Üsame, kardeÅŸinin hapisten çıkış haberini, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, "Abdullah Mursi artık özgür, hapis bitti, geriye, kazanılan sevap kaldı" cümlesiyle duyurdu.   

Benha ÅŸehir mahkemesi binasından darbe karşıtlarının sembolü "Rabia" iÅŸareti yaparak çıkan Abdullah'ın, avukatları ile birlikte kendisini bekleyen araca binerek bölgeden ayrıldığı gözlendi. Abdullah Mursi'nin avukatı Rauf Ä°sa, yaptığı açıklamada, müvekkili aleyhine açılan baÅŸka dava olmadığını, bu nedenle serbest bırakıldığını ifade etti. 

Mursi'nin küçük oÄŸlu Abdullah ve arkadaşı Muhammed Ä°mad Abdulmunim, bir yıl önce, bir kontrol noktasında durdurulan araçlarında uyuÅŸturucu bulunduÄŸu gerekçesiyle tutuklanmış, Benha Ceza Mahkemesi tarafından bir yıl hapis ve 10 bin Mısır cüneyhi para cezasına mahkum edilmiÅŸti. Mursi'nin ailesi ise oÄŸullarının uyuÅŸturucu kullanmadığını, söz konusu tutuklamanın siyasi amaçlı olduÄŸunu ifade etmiÅŸti. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.