Sosyal Medya

Güncel

Bozdağ'dan IŞİD iddialarına belgeli yanıt

Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, IŞİD’e destek verildiği iddialarına sosyal medya üzerinden Bakanlar Kurulu kararını göstererek yanıtladı.



Twitter hesabından açıklamalar yapan BozdaÄŸ, “Bakanlar Kurulu'nun 30.9.2013 tarih ve 5428 Sayılı Kararı ile DAEÅž terör örgütü ilan edildi. Karar,10 Ekim 2013'te Resmi Gazete'de yayımlandı” dedi. DAEÅž'in Bakanlar Kurulu kararının 21. "Al-Qaida In Iraq" baÅŸlığı altında (u) maddesinde "Islamic State in Iraq and levant" olarak yer aldığını ve terör örgütü ilan edildiÄŸini vurgulayan BozdaÄŸ, “Türkiye'nin DAEÅž'i desteklediÄŸi iftirasını yayanlar, DAEÅž'i terör örgütü listesine alan Bakanlar Kurulu kararını ve tarihini verince Ä°ftiralarına devam etmek ve iftiraya inananları artırmak için ÅŸimdi de ‘Bakanlar Kurulu Kararını inceledik, DAEÅž yok', iftirasını yayıyorlar. Lütfen Bakanlar Kurulu.kararını dikkatle inceleyelim ki kendi ülkeleri aleyhine çalışan gerçek müfterileri/bu iftirayı yayanları daha iyi tanıyalım” ifadelerini kullandı.

“DAEÅž DE PKK DA TERÖR ÖRGÜTÜDÜR”

DAEÅž'in de PKK'nın terör örgütü olduÄŸunu kaydeden Adalet eski bakanı Bekir BozdaÄŸ, “DAEÅž'liler de PKK'lılar da elleri kanlı/vahÅŸi katillerdir. Biri dini, diÄŸeri ırkı kullanıyor. DAEÅž ile PKK terör örgütleri/eylemleri,Türkiye'ye zarar veriyor.Türkiye üzerinde hesabı olan dış/karanlık güçlerin amacına hizmet ediyor. DAEÅž de PKK da aynı patronlara hizmet ediyor. DAEÅž vePKK'nın yularlarını tutanlar herkesin malumu. Birini diÄŸerine tercih etmek ahmaklıktır” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.