Sosyal Medya

Güncel

Ha DAEÅž, ha PKK

Eli kanlı terör örgütü DAEŞ katliamlar yaparken, PKK da saldırılarını sürdürüyor. Önceki gün bir askeri şehid eden, 2 askeri de yaralayan PKK militanları, dün de TIR’ları ateşe verdi, Tunceli’de yola 120 kilo patlayıcı döşedi.



DAEÅž tarafından düzenlendiÄŸi iddia edilen ve Åžanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kiÅŸinin ölümüyle sonuçlanan saldırının ardından terör örgütü PKK yeniden ortaya çıktı. 

Suruç’taki saldırıyı bahane ederek Adıyaman’da Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’ı ÅŸehid eden PKK; dün de saldırılarına devam etti ve sokaklarda terör estirdi, askerlere taciz ateÅŸinde bulundu. PKK; karayollarına patlayıcı döÅŸedi, TIR’ları ateÅŸe verdi, Çat ilçesi belediye encümeni Ä°smail YıldıztaÅŸ’ı kaçırdı. DAEÅž’in saldırısının ardından PKK’nın da aynı yöntemi kullanması, “Ha DAEÅž, ha PKK. Ä°ki örgütünden de birbirinden farkı yok” ÅŸeklinde yorumlandı.

TRAKTÖR YÜKLÜ TIR ATEÅžE VERÄ°LDÄ°

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde Suruç’taki terör saldırısını bahane eden grup, üzerinde 2 traktör bulunan TIR’ı ateÅŸe verdi, araçlar kullanılamaz hale geldi.

ASKERE TACİZ ATEŞİ

IÄŸdır ile AÄŸrı’nın DoÄŸubayazıt ilçesi arasında bulunan Pamuk Geçidi’nde güvenlik önlemi alan askerlere bölücü terör örgütü üyelerince taciz ateÅŸi açıldı. Açılan ateÅŸe anında karşılık verildi. 

KARAKOL YOLUNDA 120 KÄ°LO PATLAYICI 

Tunceli’de Sütlüce Jandarma Karakolu inÅŸaatına giden yol kenarına döÅŸenen el yapımı 120 kilo patlayıcı etkisiz hale getirildi. 

ENCÜMENDEN HABER YOK

Çat ilçesi belediye encümeni Ä°smail YıldıztaÅŸ’tan, 19 Temmuz Pazar gününden bu yana haber alınamıyor. AK Parti Erzurum Ä°l BaÅŸkanı YeÅŸilyurt, “Arkadaşımız kendi aracıyla Çat ilçesi, Mardo grup köy yolunda seyir halindeyken, önü siyah bir ciple kesilip, götürülüyor. Olayla ilgili net bir bilgi alamadık. Emniyet güçleri takibini sürdürüyor” dedi.

Ä°KÄ° POLÄ°S YARALANDI

Küçükçekmece, Sultangazi, Eyüp, Sarıyer ve BeyoÄŸlu’nda, Suruç’taki terör saldırısını bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen gruplara müdahale edildi. Sarıyer’de bazı kiÅŸi ya da kiÅŸilerce polis ekiplerinin bulunduÄŸu yöne av tüfeÄŸiyle ateÅŸ edilmesi sonucu, saçma isabet eden iki polis hafif yaralandı.

UZMAN ÇAVUÅžUN ARACI ATEÅžE VERÄ°LDÄ°

Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak’ta Suruç’taki terör saldırısı bahane edilerek düzenlenen izinsiz gösterilere polis müdahale etti. Siirt’teki olaylarda başına taÅŸ isabet eden polis yaralandı, Şırnak’ta yolu trafiÄŸe kapatan grup, bir uzman çavuÅŸun aracını ateÅŸe verdi. Olayla ilgili 2 kiÅŸi tutuklandı. 

KARS’TA 3 TUTUKLAMA

Kars’ın Kağızman ilçesinde AK Parti Ä°l Genel Meclisi Üyesi Mehmet Demir’in evine molotofkokteyli ile saldırıda bulunan A.K, S.Y ve C.D tutuklandı. Saldırganlar, “Tasarlayarak öldürmeye teÅŸebbüs, silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan cezaevine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.