Sosyal Medya

Güncel

Şehidin baba ocağına ateş düştü

Terör örgütü PKK'lılar arasındaki çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’ın, Kayseri’deki baba ocağına ateş düştü.



ADIYAMAN’da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK üyeleri arasındaki çatışmada ÅŸehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’ın, Kayseri’nin Develi ilçesindeki baba ocağına ateÅŸ düÅŸtü.

Adıyaman merkeze baÄŸlı Kömür beldesindeki Kurk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama-tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensuplarınca ateÅŸ açılması sonucu çıkan çatışmada Uzman Onbaşı Müsellim Ünal ÅŸehit olurken, Uzman Onbaşı Tanju Gülen ve BaÅŸçavuÅŸ Yunus VatandaÅŸ yaralandı. Çatışmada ÅŸehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın Kayseri’nin Develi ilçesine baÄŸlı Kulpak mahallesindeki babası Yusuf Ünal’ın evine acı haber, akÅŸam saatlerinde ulaÅŸtı.

Acı haberle yıkılan acılı baba Yusuf Ünal, tek oÄŸlunun ardından, "Yaktın beni oÄŸlum. Ben bu acıya nasıl dayanacağım?’’ diye feryat etti. Bu arada, ÅŸehidin yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Mahalle sakinleri, haberi alır almaz, ÅŸehidin baba evine akın ettiler. Askeri yetkililer, ÅŸehidin ailesine haberi verirken, bir ambulans da hazır bekletildi. Åžehit Müsellim Ünal’ın babasını ziyaret eden Develi Belediye BaÅŸkanı Mehmet Cabbar da baba Yusuf Ünal’ı teselli etmeye çalıştı. Åžehidin evinin önünde Kur’an okundu. Åžehidin cenazesinin yarın öÄŸle namazının ardından kılanacak cenaze namazının ardından Kulpaük'ta topraÄŸa verileceÄŸi öÄŸrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.