Sosyal Medya

YaÅŸam

Çocuklar da oruç tutar

Konya merkezli olarak faaliyet yürüten Dost Eli Derneği, çocukların Ramazanda oruç tutma heyecanını ödüllendiriyor.



Dernek “Çocuklar da Oruç Tutar” sloganı ile özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına verilmek üzere içinde bisküvi, gofret, çikolata, ÅŸekerleme, hurma, oyuncak, hikâye kitapları ve sürpriz ödüllerin yer aldığı hediye paketleri dağıtıyor.

Yapılan bu anlamlı çalışma ile ilgili bir açıklama yapan Dost Eli DerneÄŸi Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Mevlüt Yıldırım, "Bizler içinde olduÄŸumuz bu sayısız mükâfatların vadedildiÄŸi Ramazan ayını her yönüyle özellikle de yardımlaÅŸma ve dayanışmada örnek teÅŸkil eden çalışmalarla deÄŸerlendirmeye çalışıyoruz. “Çocuklarda Oruç Tutar” adıyla çocuk dünyasında var olan Ramazan ayı algısının mânâ yönünü ön plana çıkararak kuvvetlendirmek ve bu bilincin yarınlara taşınması amacı hem bilgilendiren hemde ödüllendiren bir çalışma gerçekleÅŸtirmekteyiz. 15 TL tutarında bir bedelle yapılan bu çalışmaya çocukların oruç mutluluÄŸunu paylaÅŸmak isteyen hayırseverlerin ilgisi memnuniyet verici" dedi.

Yıldırım, ayrıca bu çalışmaya destek veren tüm hayırseverlere teÅŸekkür ederek Ramazan ayı sonuna kadar bu hizmetin devam edeceÄŸini bildirdi.








 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.