Sosyal Medya

Güncel

Cemaat himmet hırsızı

Gülen örgütünün elemanları, milletten toplanan himmet paralarıyla eğlence yerlerinde ve kumarhanelerde gününü gün ediyor. Savcısı 5 yıldızlı otelde, yazarı köpük partisinde, basketçisi playboy kızlarıyla, polisi-askeri HDP’yle sandıkta, paralel yapıya ait Samanyolu TV yöneticisinin Kıbrıs’ta kumar oynarken görüntülenmesi “bu nasıl cemaat” sorusunu akla getirdi.



Dini bir hizmet hareketi olduklarını iddia eden ancak, AK Parti hükümetine yönelik düzenledikleri 17 ve 25 Aralık ihanet operasyonlarıyla gerçek yüzleri deÅŸifre olan Gülen Örgütü’nün Ä°slam ile iliÅŸkisini kestiÄŸi gün yüzüne çıktı. 

17 ve 25 Aralık darbesi mimarlarından biri olan Savcı Zekeriya Öz’ün iÅŸadamı Ali AÄŸaoÄŸlu’nun parasıyla Dubai’de tatil yapması, Paralel yayın organlarında yazarlık yapan Faruk Arslan’ın bir teknede yarı çıplak kadınlarla köpük partisine katılması, Gülen’e baÄŸlılığını birçok kez ilan eden basketbolcu  Enes Kanter’in Playboy kızlarıyla çekildiÄŸi fotoÄŸraflarını paylaÅŸması, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu Anadolu’da askerin ve polisin oy kullandığı sandıklardan HDP’nin birinci parti çıkması, Gazze saldırıları karşısında susan ve “baÅŸörtüsü füruat” diyen Gülen’in son olarak geçtiÄŸimiz günlerde Samanyolu Holding’in üst düzey yöneticilerinden Ekrem Yalvak’ın Kıbrıs’ta kumar oynadığı görüntülerin ortaya çıkması “bu nasıl cemaat?” dedirtti. 

SAVCISI DUBAÄ°’DE TATÄ°L YAPIYOR

AK Parti hükümetine yönelik 17 ve 25 Aralık darbe operasyonunu baÅŸlatan savcılardan biri olan ve Gülen Cemaatine yakınlığıyla bilinen Savcı Zekeriya Öz’ün, iÅŸadamı Ali AÄŸaoÄŸlu’nun ‘sponsorluÄŸunda’, Dubai’de krallara layık tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. Yanındaki 8 kiÅŸiyle birlikte Dubai’ye 5 yıldızlı bir otele giden Savcı Zekeriya Öz’ün bir haftalık tatili, 77 bin 500 liraya malolduÄŸu bildirilmiÅŸti.

HAS ADAMI KÖPÜK PARTÄ°SÄ°NDE

Paralel yayın organlarının hemen hemen her kademesinde görev almış isimlerinden biri olan Faruk Arslan’ın ise kızlı-erkekli havuzlarda köpük partisine katıldığı görüntüleri yayınlanmıştı. Bir yatta bulunan havuzda çekildiÄŸi öÄŸrenilen görüntülerin kadınların yarı çıplak olmalarına raÄŸmen cemaat mensubu olan Faruk Arslan’ın kardeÅŸiyle birlikte rahat tavırları dikkat çekmiÅŸti. 

Arslan’ın sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ÅŸahsi hesabından yaptığı paylaşımlarında sürekli Fetullah Gülen örgütünün propagandasını yaptığı, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a ise “Yezid” gibi benzeri hakaretlerde bulunduÄŸu görülmüÅŸtü. 

BASKETBOLCUSU PLAYBOY KIZLARIYLA 

Gülen Grubu’na yakınlığıyla bilinen NBA’de Oklahoma City Thunder forması giyen basketbolcu Enes Kanter’in de geçtiÄŸimiz senelerde Twitter hesabından Playboy kızlarıyla çektirdiÄŸi fotoÄŸrafları paylaÅŸtığı görülmüÅŸtü. Uygunsuz resimleri ÅŸahsi hesabından paylaÅŸan Kanter, cemaate baÄŸlılığını ise birçok kez ilan etmiÅŸti. Kanter 23 Haziran 2015 tarihinde Twitter’da “Yaz Tarih! Mecnun, Leyla’yı bırakmazken, biz bu yolda bu davada, asra GÜLEN yiÄŸidi bırakırsak kalbimiz kurusun” diye yazmıştı. 

CEMAAT ABÄ°SÄ° KUMARHANEDE 

GeçtiÄŸimiz günlerde Paralel Yapı’nın kilit merkezlerinden biri olan Samanyolu Holding’in üst düzey yöneticisi Ekrem Yalvak’ın ise, Kıbrıs’ta kumar oynadığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Paralel Yapı medyasında üst düzey görevi bulunan Yalvak’ın kumar tutkusu had safhada olduÄŸu ve hemen hemen her ay Kıbrıs’a gittiÄŸi bildirilmiÅŸti. Bağışların kontrolünü elinde tutan Samanyolu üst düzey yöneticisi Yalvak’ın himmet paralarıyla kumar oynadığı ve 1 milyon doların üzerinde parayı kumarda kaybettiÄŸi dile getiriliyor.

POLÄ°SÄ°, ASKERÄ° PKK’YA ÇALIÅžIYOR 

Fetullah Gülen’in liderliÄŸini yaptığı paralel devlet yapılanmasının ise, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’ye verdiÄŸi destek, 7 Haziran milletvekili seçimlerinde net bir ÅŸekilde ortaya çıkmıştı. DoÄŸu ve GüneydoÄŸu’da Paralel Yapı’nın bütün polis ve subayları HDP’ye çalışmış, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu’daki illerde askerin ve polisin oy kullandığı sandıkların birçoÄŸundan HDP birinci parti çıkmıştı. 30 yıldır terörle mücadele ettiÄŸini iddia eden bir kısım subay ve emniyet mensubunun, AK Parti Hükümeti’nin gitmesi için HDP ile iÅŸbirliÄŸine girmesi, TSK ve Emniyet içerisinde paralel yapının hâlâ aktif olduÄŸunu da gözler önüne sermiÅŸti. 

DÄ°ZÄ°DE PEYGAMBERÄ°MÄ°ZE ‘SAYGIZLIK’    

Paralel Yapı’nın sözcülüÄŸünü üstlenen STV’de geçtiÄŸimiz sene Åžefkat Tepe adlı dizide akıllara durgunluk veren bir sahne yayınlanmıştı. Dizide Peygamber Efendimizin gökten ışıklar içinde indirilip bir kamyonete bindirildiÄŸi skandal sahne kamuoyunda büyük tepki görmüÅŸtü. Fethullah Gülen de bir konuÅŸmasında Hz. Muhammed’in ‘Türkçe Olimpiyatları’nı izlemek için Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na geldiÄŸini söylemiÅŸ, Gülen’e bu açıklamasından dolayı tepki yaÄŸmıştı.

GAZZE’DE ÖLENLERE SUSAR! Ä°SRAÄ°L’E OTORÄ°TE DER! 

Ä°srail’in Gazze’ye insani yardım malzemesi götüren Ä°HH’ya ait Mavi Marmara gemisine düzenlediÄŸi ve 9 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi baskın sonrası yaptığı, “Ä°srail’den izin alınmalıydı. Ä°srail’in onayı olmadan hareket etmek otoriteye baÅŸkaldırıdır” açıklamaları ile Müslümanların tepkisini toplayan Fetullah Gülen’in, Gazze saldırıları karşısında uzun süre sessizliÄŸini koruyup, daha sonra yaptığı açıklama ile çocukları ve kadınları öldüren Ä°srail’e beddua etmeyen Gülen’in paralel devlet yapılanmasına yönelik operasyonlar sonrası bedduaya sarılması da dikkat çekmiÅŸti. 

BAÅžÖRTÜSÜ TEFERRUATA AÄ°T BÄ°R MESELE

Fetullah Gülen, 23 Ocak 1995 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nden ErtuÄŸrul Özkök’e yaptığı açıklamada; “BaÅŸörtüsü ÅŸart mıdır” ÅŸeklindeki sorusuna ilginç açıklamalarda bulunmuÅŸ ve baÅŸörtüsünü te ferruata ait mesele olarak gördüÄŸünü ifade etmiÅŸti. 

Gülen, ÅŸunları söylemiÅŸti: “Kadının başını örtmesi meselesi bir iman meselesi ölçüsünde önemli deÄŸildir. Allah’a karşı kulluk, umumi manada kulluk meselesi ölçüsünde önem arz etmez bunlar. Teferruata ait meselelerdir.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.