Sosyal Medya

YaÅŸam

Bebeğini çöpe atan kadın konuştu: Emzirip çöpe attım

Konya’da, dört günlük bebeğin şehir çöplüğünde ölü bulunmasının ardından yapılan araştırmada, vicdansız anne bulundu ve tutuklandı.



Konya’da, dört günlük bebeÄŸin ÅŸehir çöplüÄŸünde ölü bulunmasının ardından yapılan araÅŸtırmada, vicdansız anne bulundu ve tutuklandı.

GAYRÄ°MEÅžRU ÇOCUÄžUNU EMZÄ°RÄ°P ÇÖPE ATMIÅž

Annenin gayrimeÅŸru bebeÄŸini hastanede doÄŸurduktan sonra bir parkta emzirip daha sonra canlı canlı çöpe attığı ortaya çıktı. Olay, dün sabah merkez Karatay ilçesi Aslım çöplüÄŸünde meydana geldi. Kağıt toplayıcılar tarafından battaniyeye sarılı bir kız bebeÄŸi cesedi bulunmasının ardından AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸü Cinayet Büro AmirliÄŸi ekipleri, bebeÄŸin annesini bulmak için titiz bir çalışma gerçekleÅŸtirdi. BebeÄŸin hastanede doÄŸmuÅŸ olabileceÄŸi ihtimali üzerine kentteki hastanelerde araÅŸtırma baÅŸlatan polis, Dr. Faruk Sükan Kadın DoÄŸum ve Çocuk Hastanesi'nde kimsesiz ve yoksul bir kadının doÄŸum yaptığı bilgisine ulaÅŸtı. Hastane kayıtlarını inceleyen ekipler, iki çocuk annesi Emine T.'nin (25) doÄŸum yaptıktan iki gün sonra hastaneden ayrıldığını belirledi. Bu arada bebeÄŸin ÅŸehir çöplüÄŸünde bulunduÄŸu yere çöp araçlarının hangi mahalleden çöpleri getirdiÄŸini araÅŸtıran polis, çöplerin merkez Selçuklu ilçesi NiÅŸantaÅŸ Mahallesi'nden getirildiÄŸini tespit etti. Ardından hastane civarındaki kamera kayıtlarını inceleyen polis, bebeÄŸini çöpe atan annenin Emine T. olduÄŸu bilgisini kesinleÅŸtirdi.

 

OTURDUÄžU EVDE GÖZALTINA ALINDI

Emine T., ailesiyle birlikte Mehmet Akif Mahallesi'nde yaÅŸadığı evde gözaltına alınırken, yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiÄŸi öÄŸrenildi.

HAMİLELİĞİNİ KORSE TAKARAK AİLESİNDEN SAKLAMIŞ

Emine T.'nin, hırsızlık suçundan dolayı kocasının cezaevine girmesinin ardından eski sevgilisiyle tekrar görüÅŸmeye baÅŸladığı ve sevgilisinden hamile kaldığı öÄŸrenildi. Emine T.'nin hamileliÄŸinin 4. ayında durumu sevgilisine söylemesine raÄŸmen sevgilisinin kendisine inanmadığı iddia edildi. HamileliÄŸini korse takarak ailesinden saklayan Emine T., ailesinin köyde olduÄŸu sırada hastaneye gidip bebeÄŸini dünyaya getirdi.

BEBEĞİNDEN KURTULMAK Ä°ÇÄ°N ÇÖPE ATMIÅž

Hastanede bir kız bebeÄŸi dünyaya getiren Emine T., iki gün kaldığı hastaneden ayrıldıktan sonra annesiyle ve babasıyla kaldığı eve gidemedi. Hastaneden çıktıktan sonra bir süre dolaşıp bebeÄŸinden nasıl kurtulacağını düÅŸünen Emine T.'nin hastaneye yakın bir yerde bulunan parkta bebeÄŸini emzirdikten sonra parka yakın yaklaşık 3 metre derinliÄŸindeki çöp konteynerine bebeÄŸini atarak kaçtı.

ÇOCUÄžUMU BANA GERÄ° VERECEK MÄ°SÄ°NÄ°Z?

Polis tarafından kısa sürede yakalanan anne Emine T.'nin, gözaltına alındığında polise çocuÄŸunun öldüÄŸünden habersiz bir ÅŸekilde, “ÇocuÄŸumu bana geri verecek misiniz”dediÄŸi ve bebeÄŸini çöpe attıktan sonra sabaha kadar uyuyamadığını söylediÄŸi öÄŸrenildi. Hakkında kasten öldürme suçundan iÅŸlem yapılan Emine T., emniyetteki iÅŸlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.