Sosyal Medya

Güncel

Zaman şimdi de eşcinsel sapkınlara destek verdi!

Boston Gay Men’s Chorus isimli yalnızca eşcinsellerden oluşan sapkın grup pazar akşamı Boğaziçi Üniversitesi’nde konser verdi. Grup ilk kez Müslüman bir ülkede konser vermiş oldu.



Sadece eÅŸcinsellerden oluÅŸan Boston Gay Men’s Chorus (Boston EÅŸcinsel Erkekler Korosu)’nun, 110 kiÅŸilik ekibiyle Ramazan ayının 10. Gününde Zorlu Center’da vereceÄŸi konser, yoÄŸun tepkiler üzerine iptal edilmiÅŸ veBoÄŸaziçi Üniversitesi’nde yapılacağı duyurulmuÅŸtu.

ÖÄžRENCÄ°LERDEN TEPKÄ°

Üniversitenin LGBTÄ° Çalışmaları Kulübü’nün faaliyeti olarak yapılan konserin ücretsiz olarak gerçekleÅŸmesi, konserin kimin sponsorluÄŸunda gerçekleÅŸtirildiÄŸi sorusunu akıllara getirdi.

Orta DoÄŸu turu kapsamınca önce Ä°srail’i, ardından da Türkiye’yi ziyaret eden olan koronun ÅŸefi, Ä°stanbul’daki konserle ilgili yaptığı açıklamada “Müslüman bir ülkeye yaptığımız ilk tur olacağı için çok önem veriyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

ABD Ä°STANBUL BAÅžKONSOLOSU DA KATILDI

Sosyal medyada büyük tepki çeken organizasyona ABD Ä°stanbul BaÅŸkonsolosu Charles F. Hunter’in de katıldığı açıklandı.

BOÄžAZÄ°ÇÄ° ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° YÖNETÄ°MÄ° ''TABÄ°Ä° KÄ°'' DEMÄ°Åž

Grupta yer alan isimlerden Reynolds, “Biz birÅŸey yapmak zorunda kalmadık. Onlar bize geldi ve bizi sunmaktan onur duyacaklarını söylediler. Üniversite yönetimi de ‘Tabii ki’ dedi” diye anlatmıştı.

TODAY’S ZAMAN DA DESTEK VERDÄ°!

Gülencilerin Ä°ngilizce yayın organı Today’s Zaman da, “Åžov devam etmeli”baÅŸlığıyla eÅŸcinsel gruba destek vererek, Türkiye’de konser yapmasının önemli olduÄŸunu vurgulamıştı.(HABER10)

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.