Sosyal Medya

Güncel

Sen önce oturduğun yalının hesabını ver Teyze!

Nazlı Ilıcak, İlksan yolsuzluğuna adı karışan kocasının mirasını reddetti ama yalısına da nasıl olduysa kondu... Onur, haysiyet gibi meselelerde vereceği hükmün ne kadar isabetli olacağını oradan anlayın... Şimdi de, evli bir hanımla birlikte olduğu iddia edilen, bu iddialar yüzünden partisinin genel başkanlığını bırakan Deniz Baykal’ı, öve öve bitiremedi!



Bugün TBMM açılıyor. Meclis BaÅŸkanlığı kürsüsünde Deniz Baykal oturacak. ÇoÄŸu kere siyasi fikirlerimiz uymamakla birlikte Baykal, sevdiÄŸim ve beÄŸendiÄŸim bir politikacı. Her ÅŸeyden önce para pul iÅŸleriyle, avantayla ilgisi yok. Sadece özel hayatını ilgilendiren bir konu sebebiyle, istifa edecek kadar da onurlu ve haysiyetli.

Tayyip ErdoÄŸan’la görüÅŸmesi çeÅŸitli yorumlara vesile oldu. Hatta gizli görüÅŸmede milletvekili pazarı kurdukları bile iddia edildi. Baykal çok tecrübeli bir siyasetçi. Böyle riskli alanlara katiyen girmez. Zaten ortak bir iÅŸ çevirecek kadar Tayyip ErdoÄŸan’a güven duymaz.
Baykal, Meclis BaÅŸkanlığı koltuÄŸuna yakışıyor. Onu için, “TBMM’nin en yaÅŸlı üyesi” demek büyük haksızlık. Rauf Tamer, “Güzel yaÅŸ alan delikanlı” sıfatını kullanmıştı. Baykal, bu tarifi hak ediyor. Çünkü o, yaÅŸ alırken, yaÅŸlanmayan bir siyasetçi. 

NAZLI ILICAK / BUGÜN

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.