Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'den ilk kitap yorumu

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başdanışmanı Ahmet Sever’in önceki gün piyasaya çıkan “Abdullah Gül ile 12 yıl” başlıklı kitabı hakkında ilk açıklama Enerji Bakanı Taner Yıldız'dan geldi.



İşte Bakan Taner Yıldız'ın konuşmasından satırbaşları:

Abdullah Gül ile Recep Tayyip ErdoÄŸan arasında ayrılık oluÅŸtuÄŸu intibasını vermektedir bazı cümleler. Ben buna katılmıyorum. Tarihi gerçeklerin bir danışman vasıtası ile anlatılıyor olması üslubun gerisinde kalmıştır. Usul esasın önüne geçmiÅŸtir.  Anne baba ÅŸefkati ile bakan her iki cumhurbaÅŸkanımızın bakışını deÄŸiÅŸtirmeyecektir. Ä°ki samimi insanın arasına bu tip cümleler girmez, giremez. Her iki kurucu üyesinin de birbirine olan samimiyeti bizler tarafından bilinmektedir.

"BÖYLE BÄ°R KÄ°TABIN YAZILMASIYLA..."

Anne baba ÅŸefkatinden bahsettim. Tabiki mizaçlar farklı olabilir. Esasında davaya olan baÄŸlılıkları ön plandadır. Bu yüzden böyle bir kitabın üslup esasının önüne geçecek ÅŸekilde olması da enteresandır.Bu konuya üzülenler ve sevinenlere bir bakın. Ben sevinenler arasında deÄŸilim. Kimler hangi ÅŸekilde yararlanmaktadır. Bu kitabın ana orjininin tarihi gerçeklerin önünde yürüdüÄŸüne inanıyorum.Her birimiz görevlerde bulunduk. Danışmanlıklar aile içi yapının dışarı vurulması olarak görülmemesi lazım.



KAYNAK: Hürriyet 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.