Sosyal Medya

Güncel

Baykal: Erdoğan'la Türkiye sorunlarını konuştuk

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP'nin eski genel başkanı ile Milletvekili Baykal görüşmesi sona erdi. Baykal, görüşmede Erdoğan ile Türkiye'nin önündeki sorunları konuştuklarını söyledi



CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan ile CHP eski genel baÅŸkanı Deniz Baykal DışiÅŸleri Bakanlığı konutunda bir araya geldi. Yaklaşık iki saat süren görüÅŸmeden sonra bir açıklama yapan Baykal, Meclis çalışmalarıyla ilgili görüÅŸtüklerini söyledi.

Baykal, Türkiye'nin önündeki sorunları da konuÅŸtuklarını ifade etti. Baykal, koalisyon konusunun görüÅŸülüp görüÅŸülmediÄŸi sorusu üzerine ise, "Hayır benim böyle bir pozisyonum yok" dedi. GörüÅŸmeden KılıçdaroÄŸlu'nun haberdar olduÄŸunu belirten Baykal, buradan KılıçdaroÄŸlu ile görüÅŸmeye gideceÄŸini söyledi.

Belirsizlik döneminin giderilmesi konusunda da ErdoÄŸan ile görüÅŸ birliÄŸi içinde olduklarını söyleyen Baykal, ErdoaÄŸan'la uzun süre sonra bir araya geldikleri için konuÅŸulacak çok konu olduÄŸunu kaydetti.

ErdoÄŸan'ın özel bir talebinin olmadığını ifade eden Deniz Baykal, "ErdoÄŸan'ın her türlü koalisyon ihtimallerine açık olduÄŸunu gördüm" dedi.

GÖRÜÅžME TALEBÄ° MUAMMASI

ErdoÄŸan ile Baykal arasındaki görüÅŸmeyle ilgili talebin kimden geldiÄŸi konusunda çeliÅŸkili bilgiler var. GörüÅŸmeyi ilk açıklayan isimlerden Yazar Murat Yetkin, görüÅŸme talebinin CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan geldiÄŸini, Baykal'ın da KılıçdaroÄŸlu'na danıştıktan sonra kabul ettiÄŸini yazdı.

Ancak Yetkin'in çalıştığı Radikal internet sitesi ise farklı bir haber yayınladı. Haberdeki iddiaya göre, görüÅŸme talebi ErdoÄŸan'dan deÄŸil Baykal'dan geldi.

CHP'li bazı isimler ise, ErdoÄŸan'ın görüÅŸmek istediÄŸini, bu yolla da "bir algı operasyonu" yürüttüÄŸünü savunmuÅŸlardı.

BAYKAL: TALEB ERDOÄžAN'DAN GELDÄ°

GörüÅŸmeyle ilgili tartışmalara Deniz Baykal noktayı koydu. Baykal, görüÅŸme talebinin CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı'ndan geldiÄŸini söyledi.

KILIÇDAROÄžLU-BAYKAL GÖRÜÅžMESÄ° BAÅžLADI

Bu arada CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Deniz Baykal ile görüÅŸmeye baÅŸladı. Kemal KılıçdaroÄŸlu ile Deniz Baykal arasındaki görüÅŸme baÅŸladı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.