Sosyal Medya

Güncel

Yükselir'den Akdoğan'a ağır sözler

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, seçim öncesindeki 'HDP Meclise girmeli' açıklamalarının ardından seçim sonrasında da AK Parti’ye muhalefetini sürdürdü.



Sevilay Yükselir, BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan'ın “HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar” ÅŸeklindeki sözlerini Twitter'dan eleÅŸtirdi.

Yükselir, ÅŸu mesajları paylaÅŸtı:

“Kim bu kargalar?' diye mi soruyorsunuz. AK Parti'nin kaybına sebep olan ve olmaya da devam eden. Ä°ÅŸte onlardan biri.. AkdoÄŸan ve onun gibi siyasi analiz yetisi sıfırlar konuÅŸmaya devam ettikçe kayıp devam edecek. DavutoÄŸlu'nun ilk icraatı YA'ya sus demek olma.”

"KARGA TEMİZLİĞİ ACİL BAŞLATILMALI"

Sevilay Yükselir, seçim sonuçlarına iliÅŸkin CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan ve BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu'na seslenerek “Karga temizliÄŸi acil baÅŸlatılmalı” dedi. Yükselir, Twitter'de “ErdoÄŸan ve DavutoÄŸlu malum kargaların peÅŸinden gitmeye devam ettikçe de kaybetmek kaçınılmaz olacaktır! Karga temizliÄŸi acil baÅŸlatılmalı” diye yazdı.

AK Parti'ye muhalefeti nedeniyle kendisini “Dönek, fare” diye hedef alanlar olduÄŸunu söyleyen Yükselir, “Benim dönek ya da fare oluÅŸum 12 puanı AK Parti'ye geri getiriyorsa. He ben bi döneÄŸim. Fareyim. Akıl fukaraları, zavallılar. Yatacak yeriniz yok. Kargaların bazıları beni döneklikle suçluyormuÅŸ.Haklılar çünkü ÅŸakÅŸakçılıkları ile kayıp ettirdikleri 12 puanı kamufle için baÅŸka yol yok” mesajını paylaÅŸtı.

Ä°ÅŸte o tweetler:

 

svf

sv1

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.