Sosyal Medya

Güncel

Fetullah Gülen'den ilk seçim yorumu

7 Haziran seçimlerinin ardından paralel yapının lideri Fethullah Gülen açıklamalarda bulundu.



ABD'den yönettiÄŸi paralel yapıyla ülkede kirli emellerine ulaÅŸamayan Fetullah Gülen, seçim sonuçlarının ardından bayram edenler arasında yer aldı. 

Ä°ÅŸte FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in açıklamaları:

“Bugün milleti kurban edenler, yarın olurlar millete kurban!”

*“Bir adaletgâh-ı vâsidir bu dâr-ı imtihan / Bugün milleti kurban edenler yarın olurlar millete kurban!” GeniÅŸ bir dâr-ı imtihan bu dünya. Bugün kötülük yapanlar, yarın öyle kötülüklere maruz kalacaklardır ki, hiç ÅŸüpheniz olmasın, ettiklerinin on katıyla Cenâb-ı Hak onlara azap edecek. Kıvranacak, gözlerini dikip sizin yüzünüze bakacaklar; medet dilenecekler kendilerini çok güçlü görenler.

*Firavun da kendini çok güçlü görüyordu; Hazreti Musa (aleyhisselam) ve bir avuç Musevî karşısında gark olup giderken, döndü sığındı ama artık iÅŸ iÅŸten geçmiÅŸti. Kur’an diyor ki: “Åžimdi mi?” Sen ondan evvel hep baÅŸkaldırdın, serkeÅŸlik yaptın durdun. Ama madem o kadar dedin, senin bedenine necat vereceÄŸim. O da sana yaramayacak da, arkadan gelenler için; senin gibi Nemrutların, Åžeddâdların, Firavunların akıbetine ÅŸahit olmaları için; lâÅŸelerini koruyacağım onların. “Lâ ÅŸey” olduklarının farkına varmadıklarından ve kendilerini bir ÅŸey zannettiklerinden dolayı “lâ ÅŸey” ve “lâÅŸe” oldular; lâÅŸe korundu, arkadan gelenlere bir ibret tablosu sunuldu. “Bugün milleti kurban edenler yarın olurlar millete kurban!” Hiç tereddüdünüz olmasın!..

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.