Sosyal Medya

Güncel

'Savcılığa gitmeyen namerttir'

Seçimler öncesi Bülent Arınç Melih Gökçek tartışması, dün Melih Gökçek'in twitter hesabından attığı mesajlarla yeniden başladı.



Milliyet'in haberine göre; Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Melih Gökçek, hükümeti eleÅŸtirmesi üzerine BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç hakkında, “Seni istemiyoruz” demiÅŸti. Arınç da kameraların karşısında “AKP'nin menfaatleri için” Gökçek hakkındaki 100 dosyayı 8 Haziran'a bıraktığını söylemiÅŸti.

GÖKÇEK ARINÇ'A ÇATTI

8 Haziran geldi. Kamuoyu da seçim sonuçlarını bırakıp Arınç'ın “açıklayacağım” dediÄŸi Gökçek hakkındaki iddiaları sormaya baÅŸladı. Arınç da bugün sabaha karşı Twitter hesabından konuyla ilgili Arınç'ın ismini vermeden, “Elinde bir ÅŸeyi olup savcılığa gitmeyen namerttir…” dedi.

Ä°ÅŸte Gökçek'in o açıklamaları:

“Twitter'dan seçim sonuçları belli olduÄŸundan bu yana, bana karşı sevinç çığlıkları atanlara cevabım ÅŸudur… Benim dünde dokunulmazlığım yoktu… Bugün de yok… Elinde bir ÅŸeyi olup savcılığa gitmeyen namerttir… Ama umudunuz birilerinin tezgahı ise, herkesin hesabı olduÄŸu gibi Allah'ın da bir hesabı vardır… Hayatım boyunca Allah'dan baÅŸka kimseden korkmadım, korkmayacağımın da bilinmesini de isterim…”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.