Sosyal Medya

Güncel

Şanlıurfa'da seçim kavgası: 15 yaralı

Şanlıurfa'da, seçim nedeniyle çıktığı ileri sürülen kavgada, biri gazeteci, ikisi sağlık personeli olmak üzere 15 kişi yaralandı.



Åžanlıurfa'da, sandık baÅŸlarında rakip parti mensupları arasında çıkan tüfek, bıçak, taÅŸ ve sopaların kullanıldığı kavgada gazetecilerin de bulunduÄŸu 15 kiÅŸi yaralandı.

Merkez Eyyübiye Ä°lçesi'ne baÄŸlı UÄŸurlu ile Yeniköy Mahallesi'nde oy kullanılan okulları ziyarete giden HDP'li grup engellendi. Bunun üzerine çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüÅŸtü ve taraflar birbirine taÅŸ, sopa, bıçak ve tüfeklerle saldırdı. Havaya da ateÅŸ açılan kavgaya engel olmaya çalışan jandarmalar yetersiz kalınca bölgeye takviye ekipler sevk edildi. YaÅŸananları görüntüleyen bir kameramanın da dövülerek kafasının kırıldığı ve bıçakla yaralandığı olaylar, takviye ekiplerin müdahalesiyle sonlandırıldı. Çıkan olaylarda yaralanan 15 kiÅŸi ambulans ve otomobillerle kentteki hastanelere götürüldü. YaÅŸanan gerginliÄŸin sürmemesi için her iki mahallede polis ve jandarma zırhlı araçlarla önlemlerini artırdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.