Sosyal Medya

Güncel

Liderler oyunu kullandı

AK Parti lideri Davutoğlu Konya'da, HDP lideri Demirtaş ise İstanbul'da oyunu kullandı



BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, memleketi Konya'da Åžükrü Doruk Anadolu Ä°mam Hatip Kız Lisesi'nde oyunu kullandı.

Yürüyerek oy kullanacağı Åžükrü Doruk Kız Anadolu Ä°mam Hatip Lisesine giden DavutoÄŸlu, oy kullanacağı okula geliÅŸinde tezahüratlarla karşılandı. DavutoÄŸlu, daha sonra okul binasına geçti. Okul koridorlarında vatandaÅŸlarla sohbet eden, hediye edilen çiçeÄŸi alan DavutoÄŸlu, daha sonra oyunu kullanacağı 2248 numaralı sandığın olduÄŸu sınıfa geçti.

Burada sandık görevlileriyle tek tek tokalaÅŸan DavutoÄŸlu, oy pusulası, zarfı ve mührü aldıktan sonra kabinde oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra sandık görevlileri ve gazetecilerle tokalaÅŸan BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, vatandaÅŸların yoÄŸun ilgisi arasında okuldan ayrılarak konutuna geçti.

BAHÇELÄ° ANKARA'DAYDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, 25'inci Dönem MilletvekilliÄŸi Genel Seçimi için oyunu Anıttepe Ortaokulunda kullandı.

Okula saat 11.50'de gelen Bahçeli, görevlilerin belgelerini kontrol etmesinin ardından 1311 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Sandığa oy zarfını attıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Devlet Bahçeli, seçimlerin millet için hayırlı sonuçlar vereceÄŸine inandığını söyledi.

DEMÄ°RTAÅž Ä°STANBUL'DA

HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı SelahattinDemirtaÅŸ, milletvekili genel seçimi için oyunu Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu'nda kullandı.

DemirtaÅŸ, görevlilerin nüfus cüzdanını kontrol etmesinin ardından "1114" numaralı sandıkta oy verdi.

DemirtaÅŸ, oy verdikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin hayırlı olmasını dileyerek, zorlu, zahmetli, sıkıntılı bir seçim kampanyasını tamamladıklarını söyledi.

Türkiye'nin tüm illerinde sandık başında olunacağını hatırlatan DemirtaÅŸ, "Herkes vicdani kanaatince, özgürce, iradesi çerçevesinde oylarını sandığa atacak. Bütün dileÄŸimiz, temennimiz odur ki inÅŸallah akÅŸam sandıklar açıldığında Türkiye'nin iç barışına, özgürlüÄŸüne, demokrasisine katkı sunacak bir sonuç çıkacaktır" dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.