Sosyal Medya

Güncel

ErdoÄŸan hodri meydan dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de halka hitap etti.



ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satırbaÅŸları:

- Ben Kürt kardeÅŸlerime sesleniyorum sizi bu faÅŸist Kürtlerin elinden diÄŸer Kürtleri kurtarmaya geliyoruz. Onlara hizmeti veren biziz. Çünkü biz 78 milyonuyla yaratılanı yaratandan ötürü sevdik ÅŸimdide çıkmışlar evleri iÅŸaretliyorlar. Biz bu iÅŸaretleme iÅŸini tarihten hatırlıyoruz. Ey benim Kürt kardeÅŸlerim açıkça söylüyorum bu seçimde bölücü örgüt ve partiye karşı güçlü bir duruÅŸ ortaya koymazsanız inanın bunlar size hayatı dar eder.

- Biz zulmün baskının kan dökenlerin yanında deÄŸil hep milletimizin yanında yer aldık. Milletimizin yanında yer almaya devam edeceÄŸiz. Devlet zulmünden kurtardığımız kardeÅŸlerimizi örgüt zulmüne teslim etmeyeceÄŸiz. Bu örgütün misyonu Kürt kardeÅŸlerime hizmet etmek deÄŸil tam tersine yeni bir vesayetin karanlığına sürüklemektir.

"BUNA Ä°ZÄ°N VERMEYÄ°Z"

Bu ülkede bir dönem tek parti eli ile makbul Türk üretmeye çalıştılar tüm deÄŸerlerinden koparılmış bir dünya yurttaşı modeliydi milletimiz Menderes, Özal ve bize verdiÄŸi destekle bozdu. Peki makbul Kürt nedir Diyaneti kaldırmak isteyen Kuran kurslarına karşı ve bütün bunların yanında her türlü sapkınlığın yanında duran bir Kürttür. Biz buna izin vermeyeceÄŸiz. Mersin pazar günü bu oyunu bozuyor mu?

"KILIÇDAROÄžLU'NA HODRÄ° MEYDAN DEDÄ°M"

Åžimdi CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesindeki klozet ile uÄŸraÅŸmaya baÅŸladı bunlarda seviye yok TRT canlı yayınında hodri meydan dedim eÄŸer samimiysen gel gezdirelim. Gelemedi ben orayı kast etmedim dedi o zaman nereyi kast ettin. Dedim ki eÄŸer öyle bir ÅŸey varsa ben cumhurbaÅŸkanlığını bırakacağım eÄŸer yoksa CHP'nin başından git iki hayrı birden yapalım. Zaten bu kasetle gelmiÅŸ bir baÅŸkan deÄŸil mi? Bizim kırk yıllık siyasi hayatımızda asla böyle bir ÅŸey yok.

"AVUCUNU YALARSIN..."

New York Times' diye bir gazete var, bu kimin nerede olduÄŸunun göstermesi bakımından çok önemli. Åžimdi gözü bize dikmiÅŸler, ya her yerin gazete olsa, her yerinden kin kussan avucunu yalarsın. 2011'de CHP'ye destek veren The Economist, bu dergi de bu defa bölücü örgütün güdümündeki partiye oy verme çaÄŸrısı yapıyor. Aynı ÅŸekilde The Guardian Gazetesi de 'Türkiye'de Anayasa deÄŸiÅŸsin ama bunu ErdoÄŸan yapmasın' diyor. Yani Türkiye'de Anayasa'yı milletin deÄŸil bugüne kadar olduÄŸu gibi yine vesayetin yapmasını istiyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.