Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli'den Erdoğan'a ağır sözler

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meydanlara çıkmasını ağır ifadelerle eleştirdi. Bahçeli, "Be hey densiz, be hey kanun tanımaz, ahlak bilmez…" ifadelerini kullandı



MHP lideri Devlet Bahçeli, CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan’ın seçim meydanlarına inererek oy istemesi ve muhalefeti eleÅŸtirmesine tepki göstererek, “Sen CumhurbaÅŸkanısın ahlaksız, ne geziyorsun meydanlarda“ dedi.

KahramanmaraÅŸ'ta partisi tarafından düzenlenen mitingde konuÅŸan Devlet Bahçeli ÅŸunları söyledi:  KahramanmaraÅŸ'ın sahte kurtarıcılarla iÅŸi olmaz. KahramanmaraÅŸ'ın alnı açıktır, aklı başındadır. KahramanmaraÅŸ aldanmaz. KahramanmaraÅŸ yürürse Türkiye yürüyecektir.

7 Haziran'da yalan gidecek, talan bitecektir. 7 Haziran vatan topraklarını bırakıp kaçan korkaklara haddini bildirecek tarihtir.AKP'in son günü, iktidar ömrünün son nefesidir. Türkiye'nin her yanı dökülüyor. KahramanmaraÅŸ AKP'ye destek verdi oy verdi, bu AKP size ne derdi? Siz çalıştınız onlar çalmadı mı?

Esnafın siftahı ayakkabı kutularından çıkmadı mı? Her ÅŸey tamamdı da 1 milyar 370 milyon liraya saray dikmenin ne alemi vardı? Hem kaçak, hem karanlık, günah ve haram. Saray yetmedi uçan saraylar aldılar. Döndüler dediler ki bu çerez parasıdır. Gemicikleri olanların bu parayı çerez görmesi doÄŸaldır. Bunların vicdanı kurumuÅŸ.

ErdoÄŸan siyasetin dibindedir. DavutoÄŸlu’nun yetersizliÄŸinden görünüÅŸte yedek gerçekte asıl oyuncu olarak ortaya çıkmıştır.

Her gün bize sövüyor. Her gün yalan söylüyor, her gün hakaret ediyor… Peki kimdir bu gafil. Kendisine cumhurbaÅŸkanı diyen 17-25 ErdoÄŸan.

Be hey densiz, be hey kanun tanımaz, ahlak bilmez…

Sen cumhurbaÅŸkanısın sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydan meydan bizimle ne uÄŸraşıyorsun. KahramanmaraÅŸ sana güvendi oy verdi bunu zelil etmeye ne hakkın var

Erdoğan oyundur yalandır, aldatmadır, komplodur, tuzaktır, riyadır, ihanettir.

Dün bize Kars’tan “Esad’ın, Pensilvanya’nın, Kandil’in milliyetçisi” diyor.

Halt ettin ErdoÄŸan… Yine çaktın ErdoÄŸan. Yine yanlışa battın. Biz zalim Esad’a çok ÅŸükür “kardeÅŸim” demedik. Ailece tatile çıkmadık.

Biz Pensilvanya’nın kuyruÄŸunda gezmedik. 12 yıl birlikte olmadık. Hele hele Kandil’in yolunu hiç bilmedik.

Ve sadece,  gidersek Türk Bayrağını dikmek için gidece3ÄŸimizi söyledik.

ErdoÄŸan sen Esad’ın kirli bir kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısı Washington’un daimi tutsağı, Kandil’in tavizsiz havarisi,  Ermeni hısımı, TürklüÄŸün yaÅŸayan düÅŸmanısın.

Ve sen bizim milliyetçiliÄŸimizle ilgili ahkam kesmen için önce eÄŸilip ayaklar altına aldığın milliyetçiliÄŸi kaldıracak kadar onurlu ve haysiyet sahibi olman gerekir.

IŞİD canavarları intihar saldırısı düzenledi 50’den fazla Türkmen kardeÅŸim ÅŸehit düÅŸtü. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum

ErdoÄŸan Türkmenlere yardım yaptığını söylüyor ama her gün Türkmenler ölüyor. ErdoÄŸan ve zihniyeti ise selefi gruplarla düÅŸüp kalkıyor.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.