Sosyal Medya

Güncel

Şafak Sezer: Erdoğan solcu olsaydı heykeli dikilirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destek nedeniyle lince linç kampanyasına uğrayan Şafak Sezer .çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Bir tv programına Avukat Kezban Hatemi ve AP Eski Milletvekili Ozan Ceyhun ile birlikte katılan Sezer, 'ÖtekileÅŸtirilen sanatçılar' muhalefetin ve sosyal medyanın rolü konusunda önemli açıklamalar yaptı, karalama kampanyası sonrası yaÅŸadıklarını ilk kez canlı yayında anlattı.

Ä°ÅŸte o açıklamalar:

"Ä°YÄ°NÄ° YETÄ°MDEN GEZÄ°'YE KATILMIÅžTIM"

Åžimdi ben ne halkın ne de bir partinin kobayı olmak istemiyorum. Fakat tesadüf eseri iyi niyetimizden o kalabalığın içinde durdum. Ä°lk günkü kalabalık güzeldi. Kimse ne olduÄŸunu bilmiyordu ki. Gezi Parkı'nı da o aÄŸacı da bilmiyorum. Ä°ÅŸ baÅŸka bir yere gitti. Sanatçı tuttuÄŸu takımı bile söylediÄŸi zaman eleÅŸtiri alan bir durumda ÅŸu an. Psikolojik olarak rahatsız ediyorlar. Baskı çok yüksek sosyal medyada. Ama karşılığı yok. 

"ERDOÄžAN SOLCU OLSA HEYKELÄ° DÄ°KÄ°LÄ°RDÄ°"

CumhurbaÅŸkanı solcu olsaydı her yere heykeli dikilirdi. Eski soldan bahsediyorum. Her kavgada birkaç iÅŸadamı, sanatçı, milletvekili yok edilmeye çalışılıyor. CumhurbaÅŸkanı'na da aynı muameleyi yapıyorlar. Onu sevdiÄŸin zaman yasaklıyorlar. Ben anlamadım bu iÅŸi kim diktatör? 

"BU DÖNEKLÄ°K DEĞİL FÄ°KÄ°R DEĞİŞİMÄ°"

Bu bir döneklik deÄŸil, bir fikir deÄŸiÅŸimidir. CumhurbaÅŸkanı'nın elini sıktığım zaman onu semt aÄŸabeyi olarak görüyorsam diÄŸerlerinden bunu göremiyorsam bu benim kazancımdır. Keyif alıyorsam benim hayatına karışmasına müsaade etmem. 44 yaşındayım. Aileyi temsil ediyorum. OnursuzluÄŸu temsil etmiyorum. Türk evladıyım, öleceÄŸim Türk olarak. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.