Sosyal Medya

Güncel

Pankarttaki Osmanlıca hatasını eski bakan fark etti

Kocaeli Başiskele İlçe Kongresi'nde salondaki pankartları Osmanlıca yerine Arapça yazan partilileri eski bakan Nihat Ergün uyardı.



AK Parti üyelerinin eski bakan Nihat Ergün'ün de katıldığı kongrede salona astıkları pankartlar Osmanlıca yerineArapça yazılarla yazıldı. Bu durumu fark eden Ergün "Bu pankartı Osmanlıca yazmaya çalışmışsınız ama pankarttaki yazı Osmanlıca deÄŸil, Arapça" dedi.

AK Parti'nin Kocaeli BaÅŸiskele Ä°lçe Kongresi'nde partililer, kongre salonuna son günlerin tartışmalı konularından biri haline gelen Osmanlıca pankartlarla doldurdu.

PANKARTTAKÄ° HATAYI ESKÄ° BAKAN FARK ETTÄ°

Ancak partililerin atladığı bir detay vardı. Salona asılan pankartlar, Osmanlıca yerine Arapça yazılmıştı. Salondaki pankartlarda "Gururumuz Osmanlının Torunlarıyız" ve "Kadınsız Bir Siyaset, Kadınsız Bir Demokrasi, Sadece Kadınlar Ä°çin DeÄŸil Toplum Ä°çin Eksikliktir" ifadeleri yer aldı.

Kürsüye çıkan eski bakan Nihat Ergün, pankartlardaki hatayı fark ederek "Bu pankartı Osmanlıca yazmaya çalışmışsınız ama pankarttaki yazı Osmanlıca deÄŸil, Arapça" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.