Sosyal Medya

Güncel

Kolektifler'den üniversite öğrencisine tehdit

Öğrenci Kolektifleri isimli marjinal sol örgüt üyeleri, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde AK Partili olduklarını iddia ettikleri öğrenciyi tehdit etti.



Kendilerine "Öğrenci Kolektifleri" ismini veren ve "Esed'in üniversitelerdeki şebbihaları" olarak adlandırılan marjinal sol örgüt üyeleri, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde vandallığa devam ediyor.
 
Gezi Vandallığı'ndaki çıkan olaylarda ölen Ali İsmail Korkmaz'ın arkadaşları olduğunu iddia eden yaklaşık on kişilik grup, AK Partili olduğu iddia edilen üniversite öğrencisini tehdit etti.
 
 
 
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, üniversite öğrencisini açıkça tehdit ettiÄŸi görülen örgüt üyelerinin hukuk önünde hesap vermesi çaÄŸrısı yapılırken, rektörün de sürecin takipçisi olması gerektiÄŸi belirtildi. 
 
Marjinal sol örgüt üyeleri daha önce de Hacettepe Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olan Arda Akçiçek'in kapısını kan rengi olan kırmızıya boyayarak tehdit etmiş, Ankara Üniversitesi'nde de terör örgütü PKK yandaşlarıyla birleşen Kolektifler, başörtülülere saldırmıştı. Öte yandan sol örgüt üyeleri, İnsani Yardım Vakfı'nın yardım standlarına da saldırmıştı.
 
 
Kaynak: Haber10

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.