Sosyal Medya

YaÅŸam

İstanbul'da şiddetli fırtına ve yağmur

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış uyarılarının ardından İstanbul'da akşam fırtına ve kuvvetli yağmur etkili oluyor.



Meteoroloji'nin son tahminlerinde Edirne, Kırklareli, TekirdaÄŸ, Ä°stanbul, Yalova, Kocaeli, Bursa çevreleri ile Çanakkale'nin kuzey ve doÄŸu kesimlerinde kuvvetli yağış uyarıları yapılmıştı.

Ä°stanbul'da akÅŸam saatlerinde fırtına ve kuvvetli yağış etkili oldu. Özellikle Ä°stanbul'un kuzeyinde etkisini gösteren yaÄŸmur yağışı bazı ilçelerde devam ediyor.

BaÅŸakÅŸehir ilçesinde de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji'nin tahminlerine göre saatte 30-60 km hızla esen fırtına ile birlikte yaÄŸmur yağışı bölgede etkisini sürdürüyor.

Ä°DO SEFERLERÄ° Ä°PTAL EDÄ°LDÄ°

Marmara Denizi'nde saat 19.30’dan sonra ÅŸiddetli fırtına nedeniyle  ÅŸehirlerarası deniz taşımacılığında bazı seferler iftal edildi.

Marmara'daki fırtına nedeniyle bu gece saat 21.30’da yapılması gereken Bandırma-Yenikapı feribot seferi ve yarın saat 07.30’da yapılacak Bandırma-Ä°stanbul (Yenikapı-Bostancı) deniz otobüsü seferi, yarın saat 07.00’de yapılacak Ä°stanbul (Yenikapı) feribot seferi ile bu akÅŸam 19:10’da yapılacak Avsa - Marmara / Yenikapi – Bostanci deniz otobüsü seferleri iptal edildi. 

Bandırma-Ä°stanbul (Yenikapı) bu gece saat 21.30 seferinin iptal edilmesinin saat 20.00’de anons edilerek duyurulmasının ardından Bandırma feribot iskelesinde bekleyen araçlar karayolundan Ä°stanbul’a devam ederlerken yaya yolcuları da otobüs firmalarına yöneldi.

Kaynak: CÄ°HAN

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.