Sosyal Medya

Yerel

PKK, Ä°srailÂ’e hizmet ediyor

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HDP ve PKK yandaşlarının Siyonist İsrail’in bölgeyi önce, “İstikrarsızlaştırma sonra da İnsansızlaştırma” Projesi’ne hizmet ettiğini söyledi.



HÜDA-PAR Genel BaÅŸkanı Zekeriya YapıcıoÄŸlu, PYD kontrolündeki Kobani’de IŞİD ile devam eden çatışmaları bahane ederek birçok kentte KCK/HDP’nin çaÄŸrısıyla yapılan ve 34 kiÅŸinin öldüÄŸü protesto gösterilerini gazetemize deÄŸerlendirdi.

YapıcıoÄŸlu, protesto gösterilerinde HÜDA-PAR ve birçok Ä°slami sivil toplum kuruluÅŸunun hedef alındığını belirterek, “PKK, Kürtlerin Ä°ttihat ve Terakkisi’dir. Kürt ulusu oluÅŸturacağı iddiasıyla Kürtlerin bütün deÄŸerlerine savaÅŸ açtılar. 3 tane gencecik insan (17, 19 ve 26 yaÅŸlarında) katledildi. Birinin boÄŸazında bıçak izleri var, kafasını kesmeye çalışmışlar. Bir baÅŸkasının kafasını taÅŸlarla ezmiÅŸler. Cenazesi hastane morguna götürülürken beyin dokusu arabanın bagaj kısmında dağılmış. Bir de üzerine benzin döküp yıkmışlar. 17 yaşındaki körpecik genç. Bu genç, bu muameleyi hak edecek ne yapmış olabilir mi?” diye sordu.

HÜDA-PAR Genel BaÅŸkanı Zekeriya YapıcıoÄŸlu, Kobani olayları bahane edilerek parti ve derneklerine yapılan saldırıları gazetemize deÄŸerlendirdi. YapıcıoÄŸlu’nun sorularımıza verdiÄŸi cevaplar ÅŸöyle:

DEMÄ°RTAÅž’IN MAKYAJI DÖKÜLDÜ

“Kobani olayları baÅŸladıktan sonra 16 can kaybı yaÅŸanmıştı. 16 can kaybına raÄŸmen HDP EÅŸ BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ akıllara ziyan açıklamada bulundu. DemirtaÅŸ, “Bayrak ve Atatürk büstünü yakanları kınıyorum. Bunlar batıdan doÄŸuya destek gelmesin diye yapılan provokasyondur” dedi. DemirtaÅŸ, kendince çok zeki açıklamada bulundu ama aslında makyajı döküldü. DemirtaÅŸ için insanların canı ve malı deÄŸildi. Bu açığa çıktı. Batıdan ve Kemalist çevrelerden gelebilecek desteÄŸi kaybetme korkusuyla bu açıklamada bulundu.”  

HDP, KÜRTLERÄ°N CHP’SÄ°

“PKK, Kürtlerin Ä°ttihat ve Terakki’sidir; HDP, Kürt CHP’sidir. Osmanlı’nın son dönemlerinde, Cumhuriyetin ilk yıllarında yeni bir ulus oluÅŸturma için Türkleri kendi özleri, baÄŸları, geçmiÅŸleri, inançları, gelenek ve ahlaklarından koparıp yeni bir tip oluÅŸturmaya çalıştırdılarsa, bunun Kürt versiyonu da aynı ÅŸeyi yapmaya çalışıyor. Kürt ulusu oluÅŸturacağı iddiasıyla Kürtlerin bütün deÄŸerlerine savaÅŸ açtılar”

BEYÄ°N DOKUSU ARABANIN Ä°ÇÄ°NDE DAÄžILDI

“3 tane gencecik insan (17, 19 ve 26 yaÅŸlarında) katledildi. Kurban Bayramı’nda kesilen kurban etlerini muhtaçlara dağıtırken katledildiler. HÜDA-PAR’ın belediye meclis üyesi adayı Turhan YavaÅŸ adlı kardeÅŸimiz sokakta görülünce tanınıyor ve silahlı saldırı oluyor. Bu üç kardeÅŸimiz de kendilerine yönelik bir saldırı olunca yakındaki bir binaya sığınıyorlar. Kalabalık saldırgan gruptan kaçıyorlar, 3 kardeÅŸimizi kıstırıyorlar, vuruyorlar ve binanın 3-4 katından aÅŸağı atıyorlar. Hırslarını alamıyorlar, bir de yere düÅŸtükten sonra arabayla cesedin üzerinden çiÄŸniyorlar. Birinin boÄŸazında bıçak izleri var, kafasını kesmeye çalışmışlar. Bir baÅŸkasının kafasını taÅŸlarla ezmiÅŸler... Ä°nsan nasıl bu kadar kinlenebilir? 17 yaşındaki körpecik genç. Bu genç, bu muameleyi hak edecek ne yapmış olabilir? Bunlar yaÅŸandı.”

“Suriye’de 200 binin üzerinde insanın canı gitti. CHP ve HDP, Esad rejimini hâlâ desteklemiyorlar mı? CHP ve MHP için Hafız Esad’ın bir heykeli veya Hafız Esad’ın oÄŸlunun o koltukta oturması da, 250-300 bin insanın ölümü pahasına da olsa gerekli bir ÅŸeydir ve daha önemlidir. Ä°nsanlar ölüyor, çok önemli deÄŸil. Kendi partilerinden olanlar, kendileri gibi düÅŸünen insanlar öldüÄŸünde, bir tek kiÅŸi bile öldüÄŸünde bunu günlerce, haftalarca, aylarca gündemlerinde tutup çok büyük olaymış gibi sunuyor. Bir insanın ölümü büyük olaydır. 

DEMÄ°RTAÅž’A GÖRE YAHUDÄ°LER EZÄ°LEN HALKMIÅž!

“(Kobani olayları) Bu planı tek başına bir partinin veya örgütün yaptığını düÅŸünmüyoruz. Mutlaka bu planın yurt dışı baÄŸlantıları vardır. Bu iÅŸin içinde tek bir dış güç de yoktur. Birden fazla dış güç vardır. Bir yılı aÅŸkın süredir HDP ve BDP tabanında Ä°srail lehine o kadar söylem var ki. Tek bir örnek vereceÄŸim. Selahaddin DemirtaÅŸ’ın o çok yumuÅŸak gibi görünen CumhurbaÅŸkanlığı seçim sürecindeki konuÅŸmalarına bakın, satır aralarını okuyun. Ezilen halklardan bahsettiÄŸinde birkaç kez Yahudileri ezilen halklar arasında koydu. Yahudiler, Türkiye’de ezilen halklar. Ne zamandan beri Türkiye’deki Yahudiler ezilmiÅŸ veya dini kimliklerinden dolayı zulme uÄŸramışlar? Bu aslında Ä°srail’e uzatılan güldür.” 

Ä°SRAÄ°L, KÜRTLERÄ°N BAÄžIMSIZ DEVLET KURMA HAKKINI SAVUNUYOR  

“HDP’nin, Ä°srail’in ‘Kürtlerin bağımsız devlet kurma hakkı vardır’ dediÄŸi için bu kadar sempati geliÅŸmiÅŸ deÄŸildir. Küresel siyonizmin ve onun hamisi Amerikan emperyalizminin mutlak surette bu iÅŸte parmağı vardır. Onların derdi Kürtler deÄŸil, Kürtlerin kara kaşı ve kara gözü için bunu yapmıyorlar. Adeta sopa gibi kullandılar. Türkiye’yi ÅŸuna mecbur etmeye çalıştılar. ‘Suriye’de sen savaÅŸa razı olmazsan, askerlerini piyade olarak öne sermezsen, ‘Ya o savaÅŸ ya da iç savaÅŸ’ diyorlar.”

Ä°SRAÄ°L, BÖLGEDE Ä°STÄ°KRARSIZLIK Ä°STÄ°YOR

“Siyonizm inancında kendilerine vaad edilmiÅŸ topraklar vardır. Bunlar Nil’den Fırat’a kadardır. Neredeyse Bütün OrtadoÄŸu coÄŸrafyasını Allah-u Teala’nın kendilerine vaad ettiklerini düÅŸünüyorlar. Bu toprakların önce istikrarsızlaÅŸtırılması daha sonra mümkünse insansızlaÅŸtırılması hedefleniyor. Bu bölgelerde kendilerine karşı koyabilecek nitelikteki güç her ne ise devlet, örgüt ya da partiyi güçsüzleÅŸtirme ve devreden çıkarma bu planlarının parçaları.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.