Sosyal Medya

Güncel

Canan Kaftancıoğlu istifasını geri çekti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifasını geri çekti.



CHP'de belediye baÅŸkan adaylarının belirlendiÄŸi parti meclisi toplantısı sona erdi. CHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Canan KaftancıoÄŸlu istifasını geri çekti. 
 
KaftancıoÄŸlu yaptığı açıklamada, "Yerel seçim sürecinde CHP Ä°stanbul örgütünün sesini partimizin karar mekanizmalarına yeterince yansıtamadığımı düÅŸündüÄŸüm için, vicdani kararımla il baÅŸkanlığından ayrılarak bundan sonraki sürece partimizin bir neferi olarak devam etme kararı almıştım.
 
Ä°l yönetimindeki arkadaÅŸlarımın ve örgütümüzün yoÄŸun baskısıyla, partimize, örgütümüze, seçmenimize ve Ä°stanbul’a olan sorumluluÄŸum gereÄŸi görevime ve mücadeleme devam ediyorum." dedi.
 
Ä°STÄ°FASINI DÜN GECE DUYURMUÅžTU
 
KaftancıoÄŸlu dün gece saatlerinde yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiÄŸini duyurmuÅŸtu. KaftancıoÄŸlu açıklamasında, “Daima pusulam olan CHP Örgütüm; sizlerin inancı ve verdiÄŸi yetkiyle, bir ÅŸey olmak için deÄŸil, hep birlikte bir ÅŸey baÅŸarmak için yola çıktım. Ve bugünden itibaren Ä°l baÅŸkanınız olarak deÄŸil, partimin yılmaz, yorulmaz bir üyesi olarak Ä°stanbul hayalimizi, hayata geçirmek için varım” ifadelerini kullanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.