Sosyal Medya

İşgalci İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı

İsrail, Gazze'nin güneyinde Hamas'a ait bir noktaya hava saldırısı düzenledi. Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.



Ä°srail Ordusu, Gazze'nin güneyinde Hamas'a ait bir noktaya hava saldırısı düzenlediklerini duyurdu. Ordu sözcüsü Avichay Adraee, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ä°srail savaÅŸ uçağının, Gazze'den Ä°srail topraklarına atıldığı iddia edilen roket saldırısına karşılık Gazze'nin güneyinde Hamas'a ait bir mevziyi bombaladığını kaydetti.
 
Ä°SRAÄ°L'DEN 'ROKET ATILDI' Ä°DDÄ°ASI
 
Filistinli saÄŸlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı. Ä°srail ordu sözcüsü Adraee, bir süre önce, Gazze'den Ä°srail'in güneyine bir roketin ateÅŸlendiÄŸini duyurmuÅŸtu. 
 
Gazze'deki Filistinli gruplardan ise Ä°srail'e roket atılmasına iliÅŸkin henüz açıklama yapılmadı.
 
Ä°srail askerlerinin, dün, abluka altındaki Gazze Åžeridi sınırında düzenlenen barışçıl "Büyük DönüÅŸ YürüyüÅŸü" gösterilerine müdahalesinde 1 Filistinli Ä°srail askerleri tarafından açılan ateÅŸ sonucu ÅŸehit olmuÅŸ, aralarında bir gazeteci ve saÄŸlık görevlisinin de olduÄŸu 6 Filistinli yaralanmıştı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.