Sosyal Medya

Güncel

İYİ Parti heyeti CHP Genel Merkezinde: İttifak görüşülecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim ittifakı kapsamında İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile görüştü. Koray Aydın, akşam saatlerinde Genel Başkan Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini bildirdi.



Ä°YÄ° Parti BaÅŸkanlık Divanı toplantısı sürerken, Aydın ve Paçacı, CHP Genel Merkezi'ne geldi. Ä°ki isim burada KılıçdaroÄŸlu ile özel bir görüÅŸme gerçekleÅŸtirdi. Basına kapalı görüÅŸme, yaklaşık 20 dakika sürdü.
 
'BU AKÅžAM GÖRÜÅžECEKLER'
 
Koray Aydın, parti genel merkezinden ayrılırken basın mensuplarının ittifak görüÅŸmelerine iliÅŸkin sorusu üzerine, "Aramızda olan birtakım pürüzlerle ilgili bir görüÅŸme yaptık. AkÅŸam da Genel BaÅŸkanımız gelip Sayın KılıçdaroÄŸlu ile görüÅŸecek. Biz, ön görüÅŸme yaptık." yanıtını verdi.
 
Bir süredir yürütülen ittifak çalışmaları kapsamında, CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı OÄŸuz Kaan Salıcı'nın dünkü görüÅŸmede Ä°YÄ° Parti'ye CHP'nin son teklifini sunduÄŸu, Ä°YÄ° Parti'nin de bugün gerçekleÅŸtirilen BaÅŸkanlık Divanı toplantısında bu öneriyi deÄŸerlendirdiÄŸi öÄŸrenildi.
 
Bu kapsamda, bu akÅŸam bir araya gelecek KılıçdaroÄŸlu ve AkÅŸener'in, ittifaka iliÅŸkin görüÅŸmelerin devam edip etmeyeceÄŸini netleÅŸtirmesi bekleniyor.
 
ANKARA CHP'DE KALDI
 
NTV Muhabiri Celal Çamur'un aktardığı Ankara kulisine göre, ittifak görüÅŸmelerinde Ankaraartık CHP'de kaldı. Mansur YavaÅŸ ismi ön plana çıktı.
 
Ä°YÄ° PARTÄ° HANGÄ° Ä°LLERÄ° Ä°STÄ°YOR?
 
İYİ Parti bunun karşılığı olarak Balıkesir, Denizli, Mersin veya Manisa'dan en az iki tanesini istediği belirtiliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.