Sosyal Medya

Güncel

MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçen Kocamaz'dan sert sözler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aday gösterdiği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendisine hakaret edenlere sosyal medyadan sert çıktı. Kocamaz, "Ömrü boyunca asalak yaşayan, üretemeyen bazı müptezeller sahibinin sesi sıfatıyla bize saldırıyor" dedi.



MHP'den istifa etmesinin ardından, Ä°YÄ° Parti saflarına katılan ve dün Ä°YÄ° Parti Lideri Meral AkÅŸener tarafından Mersin BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı olarak ilan edilen Burhanettin Kocamaz, küfür ve hakaretlere maruz kaldığını belirterek, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Kocamaz açıklamasında, 'devam' kararı almasında vatandaÅŸ taleplerinin etkili olduÄŸunu belirterek, "DeÄŸerli hemÅŸehrilerim; sizler istediniz, biz de talebinize uyduk ve 'Yola devam' dedik. 'Size ne istiyorsunuz, fikriniz nedir?' diye sorma nezaketini bile göstermeyenler bugün sizin talebinize karşılık veren ÅŸahsıma karşı hakaret ve küfür yarışına girdiler. Ben bu tip seviyesizleri Allah'a havale ediyorum" dedi.

'YAZIKLAR OLSUN'

Kendisini Türk olarak kabul eden ve Türk Milleti'nin deÄŸerlerine sahip çıkan herkesin Türk milliyetçisi olduÄŸunu vurgulayan Kocamaz, açıkamasında ÅŸunları kaydetti:

"Birileri Türk milliyetçiliÄŸini ve onun ritüellerini sadece kendisinin tapulu malı, patentli ürünü zannediyor! Kimse kusura bakmasın! Türk milliyetçiliÄŸi kimsenin tekelinde deÄŸildir! Kendisini Türk olarak kabul eden, Türk Milleti'nin deÄŸerlerine sahip çıkan herkes Türk milliyetçisidir! Türk milliyetçisi olmak vatanını, milletini, devletini, bayrağını ve dilini herkesten daha fazla sevmek, örf, adet ve geleneklerini sahiplenmek demektir! Bu gelenekler içerisinde vatana ihanet etmediÄŸi sürece insanı aÅŸağılamak, hakaret etmek yoktur. Saygı, sevgi ve gönül kazanmak vardır. Aziz Atatürk; 'Vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir' diyor. Yine Sevgili Peygamberimiz; 'Ä°nsanların en hayırlısı insanlara ve insanlığa en fazla hizmet edendir' diye buyuruyor. Ama ömrü boyunca asalak yaÅŸayan, üretemeyen bazı müptezeller sahibinin sesi sıfatıyla bize saldırıyor. Yazıklar olsun."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.