Sosyal Medya

Güncel

Kremlin: Rusya, Türkiye, Almanya ve Fransa Suriye hakkında görüşebilir

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Danışmanı Ushakov, "Putin, Türkiye, Almanya ve Fransa ile Suriye hakkında görüşebilir" dedi.



Kremlin’den yapılan açıklamaya göre Türkiye, Rusya, Almanya ve Fransa, Suriye konusunu görüÅŸmek için yeni bir zirve gerçekleÅŸtirebilir. Rusya Devlet BaÅŸkanı Vladimir Putin’in Danışmanı Yuri Ushakov, bugün yaptığı açıklamada CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Almanya BaÅŸbakanı Angela Merkel, Fransa CumhurbaÅŸkanı Emmanuel Macron ve Rusya Devlet BaÅŸkanı Vladimir Putin’in Suriye meselesini görüÅŸmek için bir araya gelebileceklerini duyurdu.
 
'LÄ°DERLER HER ZAMAN Ä°STANBUL'DA GÖRÜÅžMEK Ä°STEMEYEBÄ°LÄ°R'
 
“ErdoÄŸan ve Merkel ile eÄŸer gerekirse Suriye konusunda Putin, ErdoÄŸan, Merkel ve Macron’un katılımıyla yeni bir zirve gerçekleÅŸtirmek konusunda anlaÅŸtık” diyen Ushakov toplantının gerçekleÅŸtirileceÄŸi yerin Ä°stanbul dışında baÅŸka bir yer olabileceÄŸini söylerken, “Liderler her zaman Ä°stanbul’da görüÅŸmek istemeyebilirler” ifadelerini kullandı. Ushakov, bu toplantı için liderlerin sadece ön hazırlıklarının olduÄŸunu, toplantının yeri ve zamanının eÅŸ zamanlı olarak belirleneceÄŸini bildirdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.