Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması: Sabırlı olacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtdışı dönüşünde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul adayı için 'Ankara'da bütçe görüşmeleri var. Meclis Başkanımızın yönetmesinden daha tabii bir şey olamaz. Bu süreci ayın 10'u ile 22'si arasında Meclis Başkanımız yürütecekler. İstanbul'la ilgili biraz sabırlı olacağız. ' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, G-20 Zirvesi ve Paraguay ile Venezuela ziyaretlerinin ardından Ankara'ya döndü. Basın toplantısında konuÅŸan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "Ankara'da bütçe görüÅŸmeleri var. Meclis BaÅŸkanımızın yönetmesinden daha tabii bir ÅŸey olamaz. Bu süreci ayın 10'u ile 22'si arasında Meclis BaÅŸkanımız yürütecekler. Ä°stanbul'la ilgili biraz sabırlı olacağız." ifadelerini kullandı.

ErdoÄŸan'ın açıklamaları:

Paraguay kısa bir süre içinde ülkemizde büyükelçiliÄŸini açacak, biz de karşılıklı hassasiyeti göstereceÄŸiz. Büyükelçilik, iliÅŸkilerimize yeni bir boyut kazandıracak.

Venezuela'da askerlerin ve çocukların Ä°stiklal Marşı'nı okumaları, çocukların bir tanesinin bayrağımızı yere düÅŸürmesi üzerine sayın Maduro'nun yerden kaldırıp tekrar vermesi de aramızdaki iliÅŸkinin, aramızdaki baÄŸların bunlar birer güvencesidir.

Cemal Kaşıkçı meselesi çok gündeme geldi. Ben sonunda yapmış olduÄŸum basın toplantısında Cemal Kaşıkçı konusunu etraflıca anlattığım gibi, ÅŸu ana kadar gelinen noktayı da uluslararası medyaya ifade etme fırsatım oldu.

Ä°TTÄ°FAK GÖRÜÅžMELERÄ°

Bahçeli ile muhakkak bir araya gelmemiz gerekiyor. Cumhur ittifakını çok saÄŸlam, çok diri tutmamız gerekiyor. Ä°stanbul Türkiye'de en önemli il. Benim aÅŸkım olan bir il. Bu ilimizde yapacağımız çalışmayı çok çok önemsiyoruz. Ä°lçelerimizde durum nedir, bunu görelim istiyoruz. Ä°lçe belediye baÅŸkanlıklarının önemli sayıda deÄŸiÅŸmesi söz konusu.

Ä°STANBUL ADAYI

Bu arada Ankara ihmal edilemez. Ankara'da bütçe görüÅŸmeleri var. Meclis BaÅŸkanımızın yönetmesinden daha tabii bir ÅŸey olamaz. Bu süreci ayın 10'u ile 22'si arasında Meclis BaÅŸkanımız yürütecekler. Ä°stanbul'la ilgili biraz sabırlı olacağız. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.